Pune ruke posla

Bzvz,
Postoje restorani, fast foodovi, perionice, peglaonice, javne kuće, e još samo da mi neko kaže, gde ima da se kupe emocije, i za vijeke vijekova ću da raskrstim sa ženskim rodom
:lol: Imas one zene od plastike

od kad ti peres i kuvas? :lol:

elem masina pere, a kuvamo svasta svi u kuci, kad smo zajedno
Nisi u toku metlice.. Vec godinu dana, ako te zanimaju jela malo malo pa imas slike na Sta kuvam danas:lol:
To je uglavnom vikendom i ne spremam domaca jela uopste. Paste , nesto lakse kinesko ili nesto tatalno brzinski tipa meso i pire, povrce sa tunom, grcku musaku, meso u nekom sosu i pirinac. Za pasulj se nisam obucila i ne nameravim. Ne za sarme.. To sto ne jedem ni ne spremam :lol:
Jb.g odrasla na kuhinji babe Jermenke i mame Jermenke ;)

U startu dam do znanja (čitaj slažem) da ni kajganu ne umem da napravim i da se u kućne poslove razumem ko u astro-fiziku. Pa me niko i ne gnjavi.

Problem je što mnogi parovi puno vremena provode u kući. Ona patološka potreba da se 24h dahće jedno drugom za vrat podrazumeva (često) zajedničko spremanje obroka, pa nakon izvesnog vremena cica preuzme na sebe i kuHanje i pranje sudova i od fatalne žene se pretvori u kućnu pomoćnicu. Stavlja se akcenat na količini zajednički provedenog vremena a ne na kvalitetu. Umesto da se tokom tih par sati radi nešto konstruktivno i zabavno, tipa odlazak na izlet, šetnja po gradu, odlazak u bioskop, bilo šta što podrazumeva boravak van stana, parovi se zacementiraju, pogoje ko prasići od silne hrane i izgube sve prijatelje. Pa se onda venčaju i nakon par godina kad naštancuju par komada sitne dece skontaju da su stvorili univerzum od dve osobe, da nemaju prijatelje, hobije, i da su negde usput izgubili i sami sebe. I onda šta? Razvod. Ili neko počne da se ponaša po onoj "oženjen sam, kao momak živim".
A neke žene smatraju da je besplatno pružanje usluga tipa pranje-kuvanje-čišćenje jedini način da zadrže muškarca. Kao ako mu košulja bude opeglana a supa topla voleće me zauvek.:roll:

:worth: Bravo.. Toliko buke ni oko cega. Ko ne bira pojesce bilo sta spremljeno normalno, a bogu hvala jela za 5 min gotovih brdo.. Kao i onih sto se roknu u mikrotalasnu...

al najgore i najlicimernije foliranje: neee, mi ne ocekujemo nista od njega, ma nama ne treba paznja, nama ne trebaju iznenadjenja, nama ne treba da on uradi nesto za nas, da nas iznenadi, da se potrudi, itd itd...
ma ne, nama to ne trebea, mi cak takvo nesto i ne ocekujemo, zaboga, jer kakve bi mi to zene bile kad bi ista ocekivale u jednoj normalnoj zdravoj vezi, ne ne, mi nismo takve, mi cutimo smeskamo se i cinimo sve za njega, bez ikakve zelje da dobijemo ikakvu paznju od njega...
vece i licemernije proseravanje nisam do sada procitala na ovim stranicama:)
al eto i to da cujem, zene koje tegle, prave kavurme i jagnjece sarmice, peru mu noge i feniraju kosu, seku zanoktice i prinose kolace, a zaista ne ocekuju nikakvu paznju, nista od osobe sa kojom su u vezi.
kako jadno, nemam reci.

Jel mogu ja, jel mogu ja ? :lol:
Ja ocekujem.. Da opere sudove ili da spremi rucak :lol:
Poenta je sto kad spremam bilo sta on vise uradi od mene tehnicki.. tipa seckanje mesa, ili nesto da ne ostetim nokte :heart:
Ne peglam mu , pa ni ne trazim da usisava . A sigurno danas sutra cu vaspitati muza da usisivac nije prevozno sredstvo za vestice vec aparat koji ce da koristi itekako ;)

:lol: Imas one zene od plastike

Nisi u toku metlice.. Vec godinu dana, ako te zanimaju jela malo malo pa imas slike na Sta kuvam danas:lol:
To je uglavnom vikendom i ne spremam domaca jela uopste. Paste , nesto lakse kinesko ili nesto tatalno brzinski tipa meso i pire, povrce sa tunom, grcku musaku, meso u nekom sosu i pirinac. Za pasulj se nisam obucila i ne nameravim. Ne za sarme.. To sto ne jedem ni ne spremam :lol:
Jb.g odrasla na kuhinji babe Jermenke i mame Jermenke ;)

:worth: Bravo.. Toliko buke ni oko cega. Ko ne bira pojesce bilo sta spremljeno normalno, a bogu hvala jela za 5 min gotovih brdo.. Kao i onih sto se roknu u mikrotalasnu...

Nisam shvatio iz uvodnog posta da se i odnosi na bolje utroseno zajednicko vreme..koje iskljucuje kuvanje..isto tako da je rec o raznim jelima i brzini spremanja..nego vaspitanju onom vrednom da se zna i ume..zeli spremiti nesto vredno na kasiku..da se proceni osoba koliko ume i zeli da napreduje..misim zeli da napreduje u karijeri..zasto stagnirati u zivotu

zene (pod zenidba) su simbol za parazita koji ti se nakachi na vrat i pije ti krv na slamchicu dok ne umresh :)

ovo je bas tragicno razmisljanje.
imas neki jak antagonizam prema zenama. tome je doprineo ili medjusobni odnos tvojih roditelja ili neka tvoja licna razocaranja u zene. u svakom slucaju destruktivno razmisljas i na taj nacin i ulazis u destruktivna iskustva.
a pre svega nula respekt prema zenama. samim tim nista lepo i kontruktivno ne mozes ni da ostvaris.

Nisam shvatio iz uvodnog posta da se i odnosi na bolje utroseno zajednicko vreme..koje iskljucuje kuvanje..isto tako da je rec o raznim jelima i brzini spremanja..nego vaspitanju onom vrednom da se zna i ume..zeli spremiti nesto vredno na kasiku..da se proceni osoba koliko ume i zeli da napreduje..misim zeli da napreduje u karijeri..zasto stagnirati u zivotu

Ako kuva nareduje? :lol:
Meni kuvanje ne spada pod kvalitet, i ako muskarac na taj nacin ceni zenu taj nije za mene. Mene moze ozeniti samo neki koji uopste na haje za 'ranu i ok jeste lepo imati puno vestina i znati da kuvas, logicno, al' ja trazim onog koji ne trazi domacicu. Jer iako kuvam pre bih da jedemo napolju kada nedeljom namazem nokte novim max factor lakom za ponedeljak za posao :lol: , ne bih da perem sudove serpe i poklopce.
Postoji domacinski tip zene koji kuva sto voli, ume, uziva u tome i onaj koji kuva samo da bi jeli i kad god moze da se jede napolju, jede se. U mekicu, restoranu, muz sam isprzi sniclu tj decko :lol:
Ja sam ti ovaj drugi tip sa naglaskom da se sto manje kuva...

A pa ne ceni muskarac nego na pr kuhinja menze u studenjaku:aha:ono kao ja dodjem na slavu negde na selo i jedini ne pijem kafu..oni misle da sam bolestan..mozda su ljudi i u pravu..tako isto mi procenjujemo prave vrednosti coveka da ne ode i kupi splacine koje se prodaju po gradu..nego ako mu se jede nesto ili proba na kasiku kod nekog pa pozeli isto to nauciti i sremiti povremeno..mislim to su ocigledno neki +evi u zivotu u odnosu na osnovu cega zena procenjuje muskarca..ono kao da ima samopouzdanje..da je siguran u sebe i da ne nabrajam dalje ono povraticu koje kriterijume imate

To je osnova i stub svake veze..ja i pre dejta trazim da napravi palacinke i procenim jel se isplati zabavljati uopste..ako se kasnije opusti a to je 100%..nonstop joj nabijam na nos da moja mama sve to radi..a tek kako je baba kuvala i bila srecna..e pa nece da moze budem s retardom koji ima izgovore karijere..to nema veze sa muskarcem nego sa njihovim nementalnim sklopom sto su lenje i nesposobne same za sebe..i s takvom treba pravim decu a meni se mrsti kao nisam ti ja mama..***** si mi od ovce

Nista ti drugo onda ne preostaje,nego da se ozenis sa mamom.!!!!:sad2:

Juce cuh da se momak zalio kako mu devojka nikad nije skuvala pasulj. Svadjali se, on joj pobrojao sve zive minuse izmedju ostalog da mu ne pegla vesh i nikad nije skuvala pasulj :lol: a zna da mu je to omiljeno jelo i nikad mu nista nije oprala iako su recimo po 15, 20 dana zajedno.. Na moru, budu kod nje, njega..
Meni je ovo hit izjava. Ja kuvam, doduse ne pasulj, perem, i peglam , ali sebi ;)
Jel ste sve vi forumashice skuvale svakom momku pasulj, da li mu perete vesh iako ne zivite zajedno? Koliko su nasim alfa muzjacima ovde :mrgreen::heart::lol: potrebne domacice koliko devojke ili vam se to podrazumeva da devojka = domacica uvek , ali u fullu, znaci pasulj and co?

hahahhhahahahhahhahahahhahaaa

Ako kuva nareduje? :lol:
Meni kuvanje ne spada pod kvalitet, i ako muskarac na taj nacin ceni zenu taj nije za mene. Mene moze ozeniti samo neki koji uopste na haje za 'ranu i ok jeste lepo imati puno vestina i znati da kuvas, logicno, al' ja trazim onog koji ne trazi domacicu. Jer iako kuvam pre bih da jedemo napolju kada nedeljom namazem nokte novim max factor lakom za ponedeljak za posao :lol: , ne bih da perem sudove serpe i poklopce.
Postoji domacinski tip zene koji kuva sto voli, ume, uziva u tome i onaj koji kuva samo da bi jeli i kad god moze da se jede napolju, jede se. U mekicu, restoranu, muz sam isprzi sniclu tj decko :lol:
Ja sam ti ovaj drugi tip sa naglaskom da se sto manje kuva...

Ne vredi da objasnjavas draga,nista..........znaju oni to sve,samo ne prihvataju........i svi hoce domacicu,i sto manje para da trose.....kakvi restorani,brate mili.......dobro dosla u realni svet......svi bi oni da te skinu sa tih rozih stiklica......i saviju ti kicmu pored sporeta.........al ne daj se.....:manikir:

Ne vredi da objasnjavas draga,nista..........znaju oni to sve,samo ne prihvataju........i svi hoce domacicu,i sto manje para da trose.....kakvi restorani,brate mili.......dobro dosla u realni svet......svi bi oni da te skinu sa tih rozih stiklica......i saviju ti kicmu pored sporeta.........al ne daj se.....:manikir:

:hahaha:jel ti mama kuva jos uvek a meni savetujes da je ozenim..pa ko ce pos tebi kuvati:sad2:

Kako nije?:think: Kad muskarci od 30te sede kuci sa mamama svojim i plase se braka.......i pristaju jedino da se ozene,ili vezu ozbiljnu ako nadju neku budalu koja ce da glumi mamu,a oni da zive ko mladici........ali posto ne nalaze tu budalu.idalje sede kuci,sa mamama............:sad2:

Au ovo sa ovom budalom si pljunula sve normalne NErazmazene devojke:sad2:

Au ovo sa ovom budalom si pljunula sve normalne NErazmazene devojke:sad2:

Ti si pljunuo sve devojke generalno,kad trazis neku koja ce da ti donosi i odnosi posluzavnik.....a ti da ebes sa strane.........ajde ti nekog sluzi.....kako te mama nije to naucila........da se potrudis,a ne da glumis despota........svasta,neces se ti nikad ozeniti vidim ja........:whistling:

Ti si pljunuo sve devojke generalno,kad trazis neku koja ce da ti donosi i odnosi posluzavnik.....a ti da ebes sa strane.........ajde ti nekog sluzi.....kako te mama nije to naucila........da se potrudis,a ne da glumis despota........svasta,neces se ti nikad ozeniti vidim ja........:whistling:

Pusti me tih licnih opaski kad si nesposobna i razmazena..tabi i slicnima ne bih pruzio 2% sebe jer ne zasluzujete

Juce cuh da se momak zalio kako mu devojka nikad nije skuvala pasulj. Svadjali se, on joj pobrojao sve zive minuse izmedju ostalog da mu ne pegla vesh i nikad nije skuvala pasulj :lol: a zna da mu je to omiljeno jelo i nikad mu nista nije oprala iako su recimo po 15, 20 dana zajedno.. Na moru, budu kod nje, njega..
Meni je ovo hit izjava. Ja kuvam, doduse ne pasulj, perem, i peglam , ali sebi ;)
Jel ste sve vi forumashice skuvale svakom momku pasulj, da li mu perete vesh iako ne zivite zajedno? Koliko su nasim alfa muzjacima ovde :mrgreen::heart::lol: potrebne domacice koliko devojke ili vam se to podrazumeva da devojka = domacica uvek , ali u fullu, znaci pasulj and co?

:aha: ili full ili nista:)

Pusti me tih licnih opaski kad si nesposobna i razmazena..tabi i slicnima ne bih pruzio 2% sebe jer ne zasluzujete

Znaci nerazmazena devojka i sposobna po tebi ,je ona koja zasuce rukave i bedinerise po kuci......smrdi na znoj,neisfenirana,ne moze da stigne sve......a ti da dodjes kuci s posla ,posle celog dana odsustva i da trazis da jedes ,a ona da te usluzi,i onda da ti obezbedi mir i tisinu da se ti odmoris.......ma daj....kao u hotelu.......a od tvoje plate se finansiraju jos 2 ljubavnice.......ma daj ljudi,taj film necete gledati,bar ne vise.......sta je bilo,bilo je.........stvari su se sad promenile......:manikir:

Back