Butterfly effect
Elita
- Poruka
- 15.196
Bzvz,
Postoje restorani, fast foodovi, perionice, peglaonice, javne kuće, e još samo da mi neko kaže, gde ima da se kupe emocije, i za vijeke vijekova ću da raskrstim sa ženskim rodom
Imas one zene od plastikeNisi u toku metlice.. Vec godinu dana, ako te zanimaju jela malo malo pa imas slike na Sta kuvam danasod kad ti peres i kuvas?
elem masina pere, a kuvamo svasta svi u kuci, kad smo zajedno
To je uglavnom vikendom i ne spremam domaca jela uopste. Paste , nesto lakse kinesko ili nesto tatalno brzinski tipa meso i pire, povrce sa tunom, grcku musaku, meso u nekom sosu i pirinac. Za pasulj se nisam obucila i ne nameravim. Ne za sarme.. To sto ne jedem ni ne spremam

Jb.g odrasla na kuhinji babe Jermenke i mame Jermenke
U startu dam do znanja (čitaj slažem) da ni kajganu ne umem da napravim i da se u kućne poslove razumem ko u astro-fiziku. Pa me niko i ne gnjavi.
Problem je što mnogi parovi puno vremena provode u kući. Ona patološka potreba da se 24h dahće jedno drugom za vrat podrazumeva (često) zajedničko spremanje obroka, pa nakon izvesnog vremena cica preuzme na sebe i kuHanje i pranje sudova i od fatalne žene se pretvori u kućnu pomoćnicu. Stavlja se akcenat na količini zajednički provedenog vremena a ne na kvalitetu. Umesto da se tokom tih par sati radi nešto konstruktivno i zabavno, tipa odlazak na izlet, šetnja po gradu, odlazak u bioskop, bilo šta što podrazumeva boravak van stana, parovi se zacementiraju, pogoje ko prasići od silne hrane i izgube sve prijatelje. Pa se onda venčaju i nakon par godina kad naštancuju par komada sitne dece skontaju da su stvorili univerzum od dve osobe, da nemaju prijatelje, hobije, i da su negde usput izgubili i sami sebe. I onda šta? Razvod. Ili neko počne da se ponaša po onoj "oženjen sam, kao momak živim".
A neke žene smatraju da je besplatno pružanje usluga tipa pranje-kuvanje-čišćenje jedini način da zadrže muškarca. Kao ako mu košulja bude opeglana a supa topla voleće me zauvek.![]()
Bravo.. Toliko buke ni oko cega. Ko ne bira pojesce bilo sta spremljeno normalno, a bogu hvala jela za 5 min gotovih brdo.. Kao i onih sto se roknu u mikrotalasnu...
.
ono kao ja dodjem na slavu negde na selo i jedini ne pijem kafu..oni misle da sam bolestan..mozda su ljudi i u pravu..tako isto mi procenjujemo prave vrednosti coveka da ne ode i kupi splacine koje se prodaju po gradu..nego ako mu se jede nesto ili proba na kasiku kod nekog pa pozeli isto to nauciti i sremiti povremeno..mislim to su ocigledno neki +evi u zivotu u odnosu na osnovu cega zena procenjuje muskarca..ono kao da ima samopouzdanje..da je siguran u sebe i da ne nabrajam dalje ono povraticu koje kriterijume imate

jel ti mama kuva jos uvek a meni savetujes da je ozenim..pa ko ce pos tebi kuvati
Kad muskarci od 30te sede kuci sa mamama svojim i plase se braka.......i pristaju jedino da se ozene,ili vezu ozbiljnu ako nadju neku budalu koja ce da glumi mamu,a oni da zive ko mladici........ali posto ne nalaze tu budalu.idalje sede kuci,sa mamama............