gost 191696
Elita
- Poruka
- 16.691
Dodji da probas![]()
Rizoto sa morskim plodovima![]()
neka, daj to momku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dodji da probas![]()
Rizoto sa morskim plodovima![]()
Ja jedem pirinach sa kechapom skoro svaki dan, al znam da ga skuvam sebinecu se udam, samo se hvalim
![]()
...al' shto pricate o kuvanju kao da je nuklearna fizika
kuvam sedam godina, necu da se udam, necu da se hvalim...
ali ako izracunate da je to od 14 godine...skontajte da je jebbena balavica u osnovnoj shkoli bila iskusnija od vas u kuhinji
ja bih se zapitala![]()
ali ako izracunate da je to od 14 godine...skontajte da je jebbena balavica u osnovnoj shkoli bila iskusnija od vas u kuhinji
ja bih se zapitala![]()
J.bg za mene je nuklearna fizika
Ne hvalim se time, ali do 18 god dok nisam dosla u BG nisam casu oprala.. Jedinica![]()
U prvoj i drugoj godini mi kuvao momak, imao je godina i iskustva u kuvanju i samackom zivotu, onda sam jela kod njega na kasiku..
Posle kad sam bila solo tetka donese nedeljom pa samo iz zamrzivaca u mikrotalasnu.
Razni su prevali od mene osobu nesposobnu za zivot![]()
Sad mi je to glavna tema od kako udjem u kanc ujutru samo na receptima visim . Zabavno mi je i bice jos mesec dana kontam, posle cu ga dozivljavati ko ti, pretpostavljam...
23 tamanmeni je i sad zabavno...nije to za mene mehanicka stvar...volim da kuvam...volim da mijenjam recepte...
ali hoce postace ti k'o meni...osjecaj...necesh na recepte kuvati...znacesh shta kako....
bitno je da si i sad pocela...pojedine ne krenu nikada![]()
23 taman![]()
E to hocu da postignem , da sve znam sama..
Taman do tridesete,katastrofa, kasnim par godina...
E, a jel umes pasulj?![]()
Ja za vikendprvi put , joj kad bude ta fotka
ja bih se zapitala![]()
pre ce biti shta nam je zagorelo danas![]()
Ne spamuj mi temu
![]()
Pravim sebi reklamu, hocu da se udam..
Ima nesto protiv?![]()
![]()
e ovakvo kuvanje se i meni svidja... ne znam kako se zove,mozda "kuvanje iz zadovoljstva"?
popila kafu,pojela 2 bonzite,dosla k sebi,odoh da se tusiram.....i nasminkam....kosa mi je supeeer...lol
vidite da se ,i bez kuvanja,od ranog jutra moze biti sa rukama punih posla...
Sta cuZa sada ti veoma, veoma loše ide
Ono u tanjiru gore izgleda od onih vojničkih splačina koje smo zvali "Drnč"
Mnogo gore.![]()
Ja obozavam da kuvam, a uza specijalnost su mi kolaci, jer njih obozavam da tamanimi mislim da sam sasvim solidna u tom. Moje dete voli jednostavna jela, tradicionalna (pasulj se podrazumeva
) i kada pokusam da joj uvalim nesto novo, "egzoticnije" obavezno prevrce ocima uz komentar: "Opet si nesto eksperimentisala, eee moja G..ne valja ti to
"!
Tlinaest joj je godinica i veruj mi, vise voli pasulj, sarmu, gulas i nas vojvodjanski specijalitet, krompir u "caksirama"Koliko ima god?![]()
Tlinaest joj je godinica i veruj mi, vise voli pasulj, sarmu, gulas i nas vojvodjanski specijalitet, krompir u "caksirama", sa domacom slaninicom, nego sve losose ovog sveta
![]()
moras paziti na svoje zmijsko telomene zovite na desert![]()