Pune ruke posla

...al' shto pricate o kuvanju kao da je nuklearna fizika :lol:

kuvam sedam godina, necu da se udam, necu da se hvalim...

ali ako izracunate da je to od 14 godine...skontajte da je jebbena balavica u osnovnoj shkoli bila iskusnija od vas u kuhinji :lol:

ja bih se zapitala :)

J.bg za mene je nuklearna fizika :(
Ne hvalim se time, ali do 18 god dok nisam dosla u BG nisam casu oprala.. Jedinica :dash:
U prvoj i drugoj godini mi kuvao momak, imao je godina i iskustva u kuvanju i samackom zivotu, onda sam jela kod njega na kasiku..
Posle kad sam bila solo tetka donese nedeljom pa samo iz zamrzivaca u mikrotalasnu.
Razni su prevali od mene osobu nesposobnu za zivot :lol:
Sad mi je to glavna tema od kako udjem u kanc ujutru samo na receptima visim . Zabavno mi je i bice jos mesec dana kontam, posle cu ga dozivljavati ko ti, pretpostavljam...

J.bg za mene je nuklearna fizika :(
Ne hvalim se time, ali do 18 god dok nisam dosla u BG nisam casu oprala.. Jedinica :dash:
U prvoj i drugoj godini mi kuvao momak, imao je godina i iskustva u kuvanju i samackom zivotu, onda sam jela kod njega na kasiku..
Posle kad sam bila solo tetka donese nedeljom pa samo iz zamrzivaca u mikrotalasnu.
Razni su prevali od mene osobu nesposobnu za zivot :lol:
Sad mi je to glavna tema od kako udjem u kanc ujutru samo na receptima visim . Zabavno mi je i bice jos mesec dana kontam, posle cu ga dozivljavati ko ti, pretpostavljam...

meni je i sad zabavno...nije to za mene mehanicka stvar...volim da kuvam...volim da mijenjam recepte...
ali hoce postace ti k'o meni...osjecaj...necesh na recepte kuvati...znacesh shta kako....

bitno je da si i sad pocela...pojedine ne krenu nikada :)

Ja obozavam da kuvam, a uza specijalnost su mi kolaci, jer njih obozavam da tamanim :D i mislim da sam sasvim solidna u tom. Moje dete voli jednostavna jela, tradicionalna (pasulj se podrazumeva :lol:) i kada pokusam da joj uvalim nesto novo, "egzoticnije" obavezno prevrce ocima uz komentar: "Opet si nesto eksperimentisala, eee moja G..ne valja ti to :lol:"!

Za sada ti veoma, veoma loše ide:(
Ono u tanjiru gore izgleda od onih vojničkih splačina koje smo zvali "Drnč" :(
Mnogo gore. :(:(:(
Sta cu :rida:
Je l' ti kuvas? :lol:
Ja obozavam da kuvam, a uza specijalnost su mi kolaci, jer njih obozavam da tamanim :D i mislim da sam sasvim solidna u tom. Moje dete voli jednostavna jela, tradicionalna (pasulj se podrazumeva :lol:) i kada pokusam da joj uvalim nesto novo, "egzoticnije" obavezno prevrce ocima uz komentar: "Opet si nesto eksperimentisala, eee moja G..ne valja ti to :lol:"!

Koliko ima god? :heart:

Koliko ima god? :heart:[/QUOTE]
Tlinaest joj je godinica i veruj mi, vise voli pasulj, sarmu, gulas i nas vojvodjanski specijalitet, krompir u "caksirama" :lol:, sa domacom slaninicom, nego sve losose ovog sveta :lol:

Back