bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 34.302
Nisam to rekla, to su tvoje reci, a nacin razmisljanja nema veze sa godinama.Znači, moram još puno da radim na sebi,.. jer ti si me već stigla, a ja sam stariji.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam to rekla, to su tvoje reci, a nacin razmisljanja nema veze sa godinama.Znači, moram još puno da radim na sebi,.. jer ti si me već stigla, a ja sam stariji.
Ko je vaspitavan tako-da.Uz rad se i jako lepo i korisno razmišlja.
Problem je što je danas toga i previše. Ispada da se ljubav u većini slučajeva kupuje. Ako je tako onda to nije prava ljubav.Nisi u pravu. Toga je bilo i bice.
Koliko se samo mojih drugarica udalo za bogatog decka .. odmalena je valjda uceno sta da gleda pri odabiru..
I koliko propalih brakova iz slicnih spojeva.
Ne veruješ mi ? Pa moramo popiti kafu, da te uverimNisam to rekla, to su tvoje reci, a nacin razmisljanja nema veze sa godinama.![]()
I to može biti šuplja pričaProblem je što je danas toga i previše. Ispada da se ljubav u većini slučajeva kupuje. Ako je tako onda to nije prava ljubav.
Ne veruješ mi ? Pa moramo popiti kafu, da te uverim.
Ne verujem da imaš nekog opasnog, a mene vole kuce.
Zasto ne bismo?
Delujes ok covek, da ne vodim psa sa sobom![]()
Uopste nemam psa, ali unajmim ponekadNe verujem da imaš nekog opasnog, a mene vole kuce.
Iih, pa nabavi... da ti ja nabavim ?Uopste nemam psa, ali unajmim ponekad![]()
Nijedna baš ?generalno ne
po sebi, kad god sam bio bez para, mrka kapaNijedna baš ?a, te tvoje drugarice ?
Po njima si zaključio ?
Jos kad o tome mastam.Iih, pa nabavi... da ti ja nabavim ?
Znaš,.. malo u vezi teme,.. Koliko meni moja Donka podigne rejting,.. toliko da ja ne znam jesam li ja smuvao damu, ili moja Donka... ( i cveće),.. imam kompleks![]()