PRST U BULJU !!!!

Moj decko voli meni da gura prstic, jedan, pa vise, pa zatim i G-dina u guzu, i elem, kazem ja njemu, dodji macka da ti pokazem kako je to prijatno (!) i gurnem ja njemu, a on kaze, pa bas je grozno, otada je proredio malko te svoje prs-guz zahvate.
Ma daaaaaj.......

vishnjica:
Moj decko voli meni da gura prstic, jedan, pa vise, pa zatim i G-dina u guzu, i elem, kazem ja njemu, dodji macka da ti pokazem kako je to prijatno (!) i gurnem ja njemu, a on kaze, pa bas je grozno, otada je proredio malko te svoje prs-guz zahvate.
Ma daaaaaj.......

Davam parite..Prst u bulju mnogo ubaaavo...

Kako ste plitki i neiskusni.... :lol:

Samo vas citam...

Prvo ako gurate prstic u guzu, gde PRVENSTVENO mislim na musko zenski odnos, NE MORATE ga gurnuti do krjaj!!! :shock: :roll:

Nego malo... Malo.... Taman dovoljno!

I onda moze da bude bas fiiiiino.... :):):)

Ja imam problem . Moja lepotica nema BULJU. Na tom mestu gde neke-ki imaju bulju kod nje se nalazi jedna jebeno sexi guza.
P.S. Pljeskanje po toj guzi proizvodi zvukove za kojima je Mozart tragao citavog zivota

love-smiley-084.gif

music-smiley-009.gif

23 cm i vise:
Ja imam problem . Moja lepotica nema BULJU. Na tom mestu gde neke-ki imaju bulju kod nje se nalazi jedna jebeno sexi guza.
P.S. Pljeskanje po toj guzi proizvodi zvukove za kojima je Mozart tragao citavog zivota

love-smiley-084.gif

music-smiley-009.gif

Kanat je kanta, ma kako je zvali.

Nije to ko violina, da svaka zvuci drugacije, nego su sve skoro iste, ako sui istih domenzija, i performansi.

A zvuk varira samo od umetnika koji ga proizvodi.

Boj ne bije svijetlo oruzije...

@ALEKSEJ
Da li sam imao srece? Ne znam.Ali znam, da sam zahvalan Bogu
sto je stvorio zenu o kojoj govorim i da cu vecno biti zahvalan sto mi je pruzio priliku da je upoznam.Nije mi najjasnije ni sta si ti tacno mislio u kojim godinama. Ali znam da meni sada nebi bilo zao da sam propustio sex sa svim devojkama pre nje u zamenu
za ono sto imam sa njom, a to nije zbog neke slepe zaljubljenosti
(zajedno smo vise od 2 godine). Juriti zene iskljucivo zbog
sexa izgubi smisao posle nekog vremena. Ali i dok sam to radio
znao sam da je svaka zena jedinstven i neponovljiv instrument.I
svaki mozes svirati ali treba naci onaj na kome mozes praviti
muziku.
Ne zelim da se ovo pretvori u neku besmislenu polemiku ili lose forumaske odnose,pogotovo sto mi uopste nisi antipatican.
Zelim ti da i ti nadjes svoju srodnu dusu(desice se to kad se najmanje nadas), a u medjuvremenu ....sviraj .... ;) 8-)

Back