Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
Čovek baš ne odustaje od ljubice...Voli to davanje sa prstom...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aleksej_BASO:Nemoj mi reci da ti nedostaje ta pateticna budala?
Zapravo i meni malo fali, da imam koga da zayebavam!![]()
Aleksej_BASO:???? Uh jea ovako nesto dobro nisam odavno cuo, hahah, master tic mi pliiiizzz!!!![]()
![]()
(lepo je kada je neko skroman)
Aleksej_BASO:Nisi me razumeo. Nisam jos ni jednu yebao pa da joj se nije svidelo, a to se najjednostvanije vidi po tome sto me zovu ponovo itraze jos.Znaci to je sigurno kako treba.
Ja govorim o ribama koje mi ne daju sansu, u smisli ne daju mi da ih *****. E sad, ja cu da zvucim preterano samouveren ako kazem ovo, ali znam da ni jedna kod mene nece ostati nezadovoljna. Nisam ja neki Xtra yebac, nego jednostavno volim sex u uvek se potrudim da zenu bude lepo, zato sto je i meni to lepo, a do sada sam naucio taman dovoljno caka i fazona da to i uspem, nista drugo (od bronze!).
Brate, ja kada liznem picu..... Nema te koja nece podivljati!da ne idem dalje...
Postoje one koje glume pricneze i oni koji na to nasednu. Ne ovaj momak.![]()
rastamann:Sve si ti shmeker u 16, pa da sluchajno ne zafali neko za zajebavanje. Cuti 'di si, ni za 'di si nisi...
rastamann:Tako lave, ti prichaj o skromnosti...Petter Noth wanna be mf...Smeshno...
neogeo:Shto ne zakljucha i ovu temu zivota ti kad smo vec opalili po disciplini. Mislim bulja se pominje sve vreme to nema da brinesh, ali prst u bulji teshko..

Aleksej_BASO:Pa pustice nas jos malo da divljamo a onda ce da bude "glavna faca" kada zakljuca temu.
neogeo:Ja sam pre neki dan ceo dan samo cekala po redovima, poludela sam...

Psihologue:Ovo što pišeš Alekseje je za privatni razgovor a ne da rušimo temu čoveku..
Copy_Cat:pa moze mu se....![]()
koma
Vecini je nezamislivo... pogotovo je to malo i generacijski uslovljeno... onim devojcicama koje to nikad nisu probale i ne znaju nista o sexu sigurno jeste nezamislivo... nekim iskusnijim kokama to godi... Sve zavisi kako kome i ja se ne snebivam na bilo cije misljenje po tom pitanju... zasto bih?Psihologue:Znači to je savremeno PRST U BILJU jel ?!! Ajde prstenac na sekundu nekad dečja igra ali
svršavanje uz prst u bulju to mi je nezamislivo...
hahaha ako jedan samo(sem busture)prizna da voli ja te castim,i ceo zenski kutakblacky333:Pa mislim da se taj prst odnosio na vas muskarce i vasu prostatu,
a vi odma skrenuli s teme..
Samo zene cisto da se zna...hanibaI77:hahaha ako jedan samo(sem busture)prizna da voli ja te castim,i ceo zenski kutak
A ti oces ti priznati?blacky333:Cut', i izvadi prst..
Ocu svoje pice,ali nema ko da prizna.
neogeo:Ja sam pre neki dan ceo dan samo cekala po redovima, poludela sam...
Episkop:Oralni seks je izuzetno potreban, i nikada nije suvišan.
A ljubicu mogu i da preskočim... Nije neka velika nužda.