PRST U BULJU !!!!

Aleksej_BASO:
Nemoj mi reci da ti nedostaje ta pateticna budala? :D

Zapravo i meni malo fali, da imam koga da zayebavam! :lol:

Sve si ti shmeker u 16, pa da sluchajno ne zafali neko za zajebavanje. Cuti 'di si, ni za 'di si nisi...

Aleksej_BASO:
???? Uh jea ovako nesto dobro nisam odavno cuo, hahah, master tic mi pliiiizzz!!! :) :)

(lepo je kada je neko skroman)

Tako lave, ti prichaj o skromnosti...Petter Noth wanna be mf...Smeshno...

Aleksej_BASO:
Nisi me razumeo. Nisam jos ni jednu yebao pa da joj se nije svidelo, a to se najjednostvanije vidi po tome sto me zovu ponovo itraze jos. ;) Znaci to je sigurno kako treba.

Ja govorim o ribama koje mi ne daju sansu, u smisli ne daju mi da ih *****. E sad, ja cu da zvucim preterano samouveren ako kazem ovo, ali znam da ni jedna kod mene nece ostati nezadovoljna. Nisam ja neki Xtra yebac, nego jednostavno volim sex u uvek se potrudim da zenu bude lepo, zato sto je i meni to lepo, a do sada sam naucio taman dovoljno caka i fazona da to i uspem, nista drugo (od bronze!).

Brate, ja kada liznem picu..... Nema te koja nece podivljati! :lol: da ne idem dalje...

Postoje one koje glume pricneze i oni koji na to nasednu. Ne ovaj momak. ;)

Ne da zvuchish, nego i jesi. My 2 c's...

rastamann:
Sve si ti shmeker u 16, pa da sluchajno ne zafali neko za zajebavanje. Cuti 'di si, ni za 'di si nisi...

JA bar ne muvam ribe (sa foruma) pricama o kolima firmama i parama. :wink:

rastamann:
Tako lave, ti prichaj o skromnosti...Petter Noth wanna be mf...Smeshno...

Ja bar nisam tvrdio da mi samo treba kesh za kondome da bih oplaio novu ribu, a da su sve do sada bile zadovoljne to JESTE CINJENICA.

neogeo:
Shto ne zakljucha i ovu temu zivota ti kad smo vec opalili po disciplini. Mislim bulja se pominje sve vreme to nema da brinesh, ali prst u bulji teshko..

Pa pustice nas jos malo da divljamo a onda ce da bude "glavna faca" kada zakljuca temu. Uh jea mislim pa ima jos forumasica koje cekaju u redu! :lol:

Niti koljem dukat, niti guram nos, tj prste gde im nije mesto.
U suprotnom pravcu, dovoljno mi je bilo neprijatno kada sam morao da si zavučem neku "medecinu" gde sunce ne sija (šatro lek protiv visoke temperature). Ne samo da sam skinuo mrak (gde sunce ne sija), već mi ni temperatura nije pala.

Htedoh reći, imam dovoljno erogenih zona, ali dukat nije jedna od njih...

Ima devojaka koje to bas vole... onako dok te jasu...pa im u trenucima extaze zavuces prstic...
Ali uglavnom sam nailazio na one pro zapadnih evropskih shvatanja koje treba da nagovaras i za pu.senje a ne nesto drugo... :lol:

Psihologue:
Znači to je savremeno PRST U BILJU jel ?!! Ajde prstenac na sekundu nekad dečja igra ali
svršavanje uz prst u bulju to mi je nezamislivo...
Vecini je nezamislivo... pogotovo je to malo i generacijski uslovljeno... onim devojcicama koje to nikad nisu probale i ne znaju nista o sexu sigurno jeste nezamislivo... nekim iskusnijim kokama to godi... Sve zavisi kako kome i ja se ne snebivam na bilo cije misljenje po tom pitanju... zasto bih?

Back