Iskrenost u ranom dejtingu?

Hmmm šta ako neko sa kim ste na dejtu podeli sa vama neku svoju dijagnozu koja ima neku težinu?
Kako bi ste gledali na tako nešto?
Šta biste uradili u toj situaciji?
Koliko je ovaj podatak zapravo bitan?

I takvi ljudi valjda imaju jednaka prava da imaju nekoga u svom životu.
Meni je, najiskrenije, krajnje ogavno kada je bilo koja vrsta zdravstvenog problema prepreka za bilo šta, kada se na takve ljude gleda kao da su šugavi, bože me prosti, ili kao sa nekakve visine.
Ćuti, jer realno nikada ne znaš šta i da li može i tebe (bilo koga od nazovi normalnih, na to mislim) da stigne jednog dana.
Deklarisati ljude po bilo čemu drugom osim po tome da li je neko čovek u pravom smislu te reči, za mene bar nema nikakvog smisla.
Druga stvar je ako ne kliknete pa jednostavno ne ide.

A što se tiče iskrenosti...
Mislim da treba uvek biti iskren, samo treba obratiti pažnju na to u kojim trenucima je pravo vreme za šta.
Ne trebamo biti ono što nismo, to se podrazumeva, ali ako već ne želimo da delimo svoje istine na samom početku onda je bolje odćutati, nego lagati.

pa dvoje sedi negde, ne mogu samo da blenu, mora nesto da se zapitkuje, prvo neobavezno,a potom, ... zavisi, dokle se stigne... nekima je taj 1 i poslednji dejt
Što moraju da sednu negde i blenu jedno u drugo. Dejt može da bude bioskop, koncert, svirka, vožnja bajsom...skoro sam otvorila temu Treća tačka i pisala o komunikaciji uopšte, koja se odnosi i ne dejt.

Ukratko - iskrenost ne znači da brbljaš o sebi.

Koliko treba biti iskren i otvoren na samom početku dejtinga, tipa prvih nekoliko dejtova?
Šta je možda čudno/nepoželjno pominjati?
To bi bilo normalno kada bi zivjeli u uzvisenom svijetu a ne bijednom,u klasicno bijednom svijetu ljudi se vode podsvjesnim bioloskim principima kojima je primarnj cilj nagon za opstankom to je ono sto je pricam da su ljudi bioloski automatizovani.U klasicno bijednom svijetu mozes samo da mastas o ljubavi i pravoj vrijenosti da se dvoje stope bez maski to jednostavno biologija ne dozvoljava a neki mogu samo da mastaju o tome.Laganje partnera je bioloski neophodno iako je bijedno gledano sa uzvisene filozofske tacke.Da gledas sa visine partnera i tretiras ga kao nize bice je bijedno ali sa bioloske tacke gledista je neophodno da bi muzjak time dao zenki garancije da moze da je zastiti jedino tako ce opstanak biti siguran za zenku a to je nagon msm primitivno.Zato zene vole neke opake tipove jel to je garant zastite mozda i nju napadne ali ce i da je brani jak je kao rasplodni bik iako je konj ljepsi od bika al zenki veci garant opstanka daje Bik njena filozofija kaze Konj a Biologija kaze Bik ,na kraju zenka bira Bika,tako i zene biraju muskarce

Teznja ka grubijanima je teznja i zenki,kobila bira jaceg muzjaka kao i krava to je kod zivotinja ali i kod ljudi

Poslednja izmena:
Koliko treba biti iskren i otvoren na samom početku dejtinga, tipa prvih nekoliko dejtova?
Šta je možda čudno/nepoželjno pominjati?
Biti iskren u startu?...pa šta znam, nekako mi to bzv konstrukt..
U startu svašta možeš da pomisliš jer ne poznaješ osobu a ako to što pomisliš istog trenutka i verbalizuješ teško da će doći do sledećeg dejta...😄

Back