- Poruka
- 86.345
sve treba pominjati sto cesce i sto vise naznacenoKoliko treba biti iskren i otvoren na samom početku dejtinga, tipa prvih nekoliko dejtova?
Šta je možda čudno/nepoželjno pominjati?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve treba pominjati sto cesce i sto vise naznacenoKoliko treba biti iskren i otvoren na samom početku dejtinga, tipa prvih nekoliko dejtova?
Hmmm šta ako neko sa kim ste na dejtu podeli sa vama neku svoju dijagnozu koja ima neku težinu?
Kako bi ste gledali na tako nešto?
Šta biste uradili u toj situaciji?
Koliko je ovaj podatak zapravo bitan?
pa o cega ondak da pricamo ?Pa... Treba biti prirodan.
Bivše u negativnom kontekstu-izbegavajte to čak iako ste bili bolja strana(to je uglavnom vaše viđenje, nije objektibno).
Treba izbegavati sva ogovaranja i političke teme.
Što moraju da sednu negde i blenu jedno u drugo. Dejt može da bude bioskop, koncert, svirka, vožnja bajsom...skoro sam otvorila temu Treća tačka i pisala o komunikaciji uopšte, koja se odnosi i ne dejt.pa dvoje sedi negde, ne mogu samo da blenu, mora nesto da se zapitkuje, prvo neobavezno,a potom, ... zavisi, dokle se stigne... nekima je taj 1 i poslednji dejt
mogu mislitipisala o komunikaciji uopšte, koja se odnosi i ne dejt.
ne slusas, ja rekoh da zapitkujem,a ne brbljam o sebi,narocitio ne sa zatvorenima, koji nesto kriju, muljaju, pa jos znaju i da uvrede potpuno van pametiUkratko - iskrenost ne znači da brbljaš o sebi.
ne bas na prvom, ali ne ni posle 10 godina, i jos je i goreIh, pa šta sad treba žena na prvom dejtu da ti priča kako joj se šukunđed obesio o prošće u šljiviku.
Ne možeš misliti jer od slušanja samo sebe ti ne dopire ništamogu misliti
ne slusas, ja rekoh da zapitkujem,a ne brbljam o sebi,narocitio ne sa zatvorenima, koji nesto kriju, muljaju, pa jos znaju i da uvrede potpuno van pameti
Zar ti nisi u ugovorenom braku? Šta ti znaš o dejtingu?100% treba biti iskren inache se muchite oko dejtova da na kraju ipak ispushite
To bi bilo normalno kada bi zivjeli u uzvisenom svijetu a ne bijednom,u klasicno bijednom svijetu ljudi se vode podsvjesnim bioloskim principima kojima je primarnj cilj nagon za opstankom to je ono sto je pricam da su ljudi bioloski automatizovani.U klasicno bijednom svijetu mozes samo da mastas o ljubavi i pravoj vrijenosti da se dvoje stope bez maski to jednostavno biologija ne dozvoljava a neki mogu samo da mastaju o tome.Laganje partnera je bioloski neophodno iako je bijedno gledano sa uzvisene filozofske tacke.Da gledas sa visine partnera i tretiras ga kao nize bice je bijedno ali sa bioloske tacke gledista je neophodno da bi muzjak time dao zenki garancije da moze da je zastiti jedino tako ce opstanak biti siguran za zenku a to je nagon msm primitivno.Zato zene vole neke opake tipove jel to je garant zastite mozda i nju napadne ali ce i da je brani jak je kao rasplodni bik iako je konj ljepsi od bika al zenki veci garant opstanka daje Bik njena filozofija kaze Konj a Biologija kaze Bik ,na kraju zenka bira Bika,tako i zene biraju muskarceKoliko treba biti iskren i otvoren na samom početku dejtinga, tipa prvih nekoliko dejtova?
Pa to ako se povežete, pa polako. Spontano. Kroz humor može ponešto.Ali šta ako postoji mogućnost za trauma bonding na osnovu toga? Zašto ne iskoristiti priliku?![]()
Da joj je jedno stopalo vece od drugog. I to i ne bi bio toliki problem (valja) da mi to nije tek tako bapnula: "e samo da znas..."Šta je najčudnija stvar koju je neko sa vama podelio na dejtu?
A da vas je to odbilo od te osobe?
Biti iskren u startu?...pa šta znam, nekako mi to bzv konstrukt..Koliko treba biti iskren i otvoren na samom početku dejtinga, tipa prvih nekoliko dejtova?
Ја сам за то да се каже све одмах, али пошто је овде народ такав какав је, то ће да искористе и после да те савладају.Koliko treba biti iskren i otvoren na samom početku dejtinga, tipa prvih nekoliko dejtova?