Prijateljstvo izmedju muskarca i devojke:DA ili NE?

giovaniI:
Mislite li da je moguce iskreno prijateljstvo uzmedju muskarca i djevojke,bez ikakvih drugih primjesa??
Pazite situaciju:djevojka ima decka sa kojim se ne slaze najbolje ali su ipak duuugo zajedno-godinama,a od mene trazi da joj budem kako kaze najbolji prijatelj,,,da ne zna sta hoce od meno i sta osjeca u vezi mene,..da cekam.
Rekao sam joj da je to prijareljstvo nemoguce,da mi je stalo do mje,ali da odlazim.To je bio moj izbor.
Da cujem komentare:da li je moguce prijateljstvo izmedju muskarca i djevojke???
moguce je naravno ukoliko nijedna strana nema neka veca ocekivanja kao sto ih imas ti...na tvom mestu i ja bi tako uradila ako mi ta osoba ne moze uzvratiti ljubav...kad bude proslo izvesno vreme, kad budes siguran da tu osobu mozes sresti a da ti pritom ne lupa srce i ne klecaju kolena mozete biti odlicni prijatelji...nije to neka moja filozofija...gotovo iste reci sam procitala u jednom jako cenjenom casopisu gde su opet tamo nekog mucili slicni problemi...

Blondie2:
Jedino tako mada u principu teško izvodljivo jer će se uvek jedna strana zainteresovati za drugu, barem je meni tako bilo....

E upravo to!! Zato i jeste teze izvodljivo takvo prijateljstvo...jer se desi, ( ne uvek) ali desi se da jedna strana pocinje da oseca nesto vise....ipak su to suprotni polovi..nije neprirodno da budu samo prijatelji, ali ako jedna strana ima i neko osecanje vise..( makar i potajno)..to vec nije to..

giovaniI:
Mislite li da je moguce iskreno prijateljstvo uzmedju muskarca i djevojke,bez ikakvih drugih primjesa??
Pazite situaciju:djevojka ima decka sa kojim se ne slaze najbolje ali su ipak duuugo zajedno-godinama,a od mene trazi da joj budem kako kaze najbolji prijatelj,,,da ne zna sta hoce od meno i sta osjeca u vezi mene,..da cekam.
Rekao sam joj da je to prijareljstvo nemoguce,da mi je stalo do mje,ali da odlazim.To je bio moj izbor.
Nema sanse ! Cak i ako pocne kao prijateljstvo i ako je jedno od njih dvoje gabor kad tad ce priroda odraditi svoje.

Bebita linda:
Moguce je prijateljstvo, ali samo pod uslovom da ne postoji nikakva sexualna privlacnost ni sa jedne strane....

Aha da jeste,..i onda vremenom se on prolepsa,razvije,postane muzevan.,,,a ona skine svoju kilazu,ofarba kosu i postane extra riba..a ti sam sebe ubedjujes da se ne lozis na nju/njega,...Aha da da yeah right...:?:?:?:?
Moj drug PRAVI je debeo ima 100kg i pri tome je gey,...a drugi je visok i ruzan...a super za zajebavanje...Toliko o tome

giovaniI:
Naravno da je moguće čak pre uspostavim prijateljstvo sa devojkom nego sa muškarcem :wink:

Samantha Jouns:
NE POSTOJI!!!
Zene mogu da budu prijatelji sa zenama,..sa muskarcima jako tesko ili retko.,...Muskarci su bre za ******* i pravljenje dece a ne za drugarstvo,..STA VAM JE LJUDI??? :P:P:P:P:P:P

Ma postoji,Gdde ne postoji... :lol: :lol:

izmedju crnca i devojke... :arrow: :arrow: :arrow: :roll: :roll: :roll: ...to tvrdim!..;)

Meni odavno falish,za kres varijanty.H,mmm!.. 8) 8) ....nachisto sa, ...nisam josh,ali drzim se
na "staklenim" nozicama.hm!.. :lol: :lol: :lol:
e daj mom drygary ako necjes meni....uplaticju preko zelita rachuna..;rolleyes:;);)
SAMo taj rad!!!..na tyfne.... :lol:

vidish Samanta nisi tako glupa kao sto sam mislijo.. :lol: :twisted: :arrow: 8-)
mozda bih ti se dao.....mislim posvetio malo.
Ipak tvoje minutaze u seriji niam propustao.Ali nisam ni prolupao. 8-) 8-)

Samantha Jouns:
Aha da jeste,..i onda vremenom se on prolepsa,razvije,postane muzevan.,,,a ona skine svoju kilazu,ofarba kosu i postane extra riba..a ti sam sebe ubedjujes da se ne lozis na nju/njega,...Aha da da yeah right...:?:?:?:?
Moj drug PRAVI je debeo ima 100kg i pri tome je gey,...a drugi je visok i ruzan...a super za zajebavanje...Toliko o tome

Pa dobro kakve veze ima kakv je ipak ti je drug znaci druzite se znaci DRUGARI STE!!! :lol: 8-)

Valjda ja znam da li sam u pravu ili ne!?
I o kakvoj pauzi ti uopste pricas?
Svako od nas ima svoj privatni - ljubavni, seksualni, intimni zivot, koji se odvija nevezano za odnos sa bivsim ljubavnikom/ljubavnicom...
Stavise, jednom bivsem ljubavniku bila sam vjencana kuma (njegov svjedok), svoje ljubavne partnere najnormalnije upoznajem sa njima, etc, etc...

Gazdarica:
Valjda ja znam da li sam u pravu ili ne!?
I o kakvoj pauzi ti uopste pricas?
Svako od nas ima svoj privatni - ljubavni, seksualni, intimni zivot, koji se odvija nevezano za odnos sa bivsim ljubavnikom/ljubavnicom...
Stavise, jednom bivsem ljubavniku bila sam vjencana kuma (njegov svjedok), svoje ljubavne partnere najnormalnije upoznajem sa njima, etc, etc...
Sto se bre ljutis samo se zezam a i nisam rekao ni da sam ja u pravu samo iznosim svoje misljenje. A ono za kumstvo svaka ti cast ! I sta ti je rekao sadasnji(ili tadasnji) na to ?

Back