- Poruka
- 5.907
Hebote,razumeo sam shta si napiso...skoro..plashish me....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Enfroz2891.:Hebote,razumeo sam shta si napiso...skoro..plashish me....
Bebita linda:Moguce je prijateljstvo, ali samo pod uslovom da ne postoji nikakva sexualna privlacnost ni sa jedne strane....
moguce je naravno ukoliko nijedna strana nema neka veca ocekivanja kao sto ih imas ti...na tvom mestu i ja bi tako uradila ako mi ta osoba ne moze uzvratiti ljubav...kad bude proslo izvesno vreme, kad budes siguran da tu osobu mozes sresti a da ti pritom ne lupa srce i ne klecaju kolena mozete biti odlicni prijatelji...nije to neka moja filozofija...gotovo iste reci sam procitala u jednom jako cenjenom casopisu gde su opet tamo nekog mucili slicni problemi...giovaniI:Mislite li da je moguce iskreno prijateljstvo uzmedju muskarca i djevojke,bez ikakvih drugih primjesa??
Pazite situaciju:djevojka ima decka sa kojim se ne slaze najbolje ali su ipak duuugo zajedno-godinama,a od mene trazi da joj budem kako kaze najbolji prijatelj,,,da ne zna sta hoce od meno i sta osjeca u vezi mene,..da cekam.
Rekao sam joj da je to prijareljstvo nemoguce,da mi je stalo do mje,ali da odlazim.To je bio moj izbor.
Da cujem komentare:da li je moguce prijateljstvo izmedju muskarca i djevojke???
Blondie2:Jedino tako mada u principu teško izvodljivo jer će se uvek jedna strana zainteresovati za drugu, barem je meni tako bilo....
Nema sanse ! Cak i ako pocne kao prijateljstvo i ako je jedno od njih dvoje gabor kad tad ce priroda odraditi svoje.giovaniI:Mislite li da je moguce iskreno prijateljstvo uzmedju muskarca i djevojke,bez ikakvih drugih primjesa??
Pazite situaciju:djevojka ima decka sa kojim se ne slaze najbolje ali su ipak duuugo zajedno-godinama,a od mene trazi da joj budem kako kaze najbolji prijatelj,,,da ne zna sta hoce od meno i sta osjeca u vezi mene,..da cekam.
Rekao sam joj da je to prijareljstvo nemoguce,da mi je stalo do mje,ali da odlazim.To je bio moj izbor.
Bebita linda:Moguce je prijateljstvo, ali samo pod uslovom da ne postoji nikakva sexualna privlacnost ni sa jedne strane....
Naravno da je moguće čak pre uspostavim prijateljstvo sa devojkom nego sa muškarcem :wink:giovaniI:Mislite li da je moguce iskreno prijateljstvo uzmedju muskarca i djevojke,bez ikakvih drugih primjesa??
frank zappa:Nema sanse ! Cak i ako pocne kao prijateljstvo i ako je jedno od njih dvoje gabor kad tad ce priroda odraditi svoje.
Samantha Jouns:NE POSTOJI!!!
Zene mogu da budu prijatelji sa zenama,..sa muskarcima jako tesko ili retko.,...Muskarci su bre za ******* i pravljenje dece a ne za drugarstvo,..STA VAM JE LJUDI???![]()
Samantha Jouns:Aha da jeste,..i onda vremenom se on prolepsa,razvije,postane muzevan.,,,a ona skine svoju kilazu,ofarba kosu i postane extra riba..a ti sam sebe ubedjujes da se ne lozis na nju/njega,...Aha da da yeah right...?
?
Moj drug PRAVI je debeo ima 100kg i pri tome je gey,...a drugi je visok i ruzan...a super za zajebavanje...Toliko o tome
Naravno.Blondie2:a može i alkohol?![]()
A evociranje uspomena u trenutkovima slabosti ?Gazdarica:Nacistija "mjesovita" prijateljstva imam sa bivsim ljubavnicima...
Ne dize nam se vise na ono drugo...![]()
Kao sto rekoh, ne dize nam se vise na ono drugo... :wink:frank zappa:A evociranje uspomena u trenutkovima slabosti ?
Ma samo niste napravili dovoljno veliku pauzu,ma da moguce i da si u pravu ko ce ga znati. Sto ljudi sto cudi-sto zena dvesta sisa !Gazdarica:Kao sto rekoh, ne dize nam se vise na ono drugo... :wink:
Potrosili smo svoju kolicinu strasti, zelje, vremena...
Nema tu vise nikakvog seksualnog ili ljubavnogi interesa...
Sto se bre ljutis samo se zezam a i nisam rekao ni da sam ja u pravu samo iznosim svoje misljenje. A ono za kumstvo svaka ti cast ! I sta ti je rekao sadasnji(ili tadasnji) na to ?Gazdarica:Valjda ja znam da li sam u pravu ili ne!?
I o kakvoj pauzi ti uopste pricas?
Svako od nas ima svoj privatni - ljubavni, seksualni, intimni zivot, koji se odvija nevezano za odnos sa bivsim ljubavnikom/ljubavnicom...
Stavise, jednom bivsem ljubavniku bila sam vjencana kuma (njegov svjedok), svoje ljubavne partnere najnormalnije upoznajem sa njima, etc, etc...