Prijatelj

• Začetnik teme Začetnik teme Maxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
heheh, sad ce i tebe perica na ignor listu, garant mu i ti lichish na lezbejku :lol: il bar "pokushavash da se ogrebesh za snoshaj kod lez lobija"

i samo se ti mistergreenuj pa cesh da vidish sh'a ce ti se desi kad se slaninko razbesni :mrgreen:

Još jednom: a kakve ovo veze ima sa Ljubavlju&Sexom?

Trebam li ja da otvaram teme o ljubavi prema domovini, ili barem o mačićima?

Mislite o tome!

raindog:
heheh, sad ce i tebe perica na ignor listu, garant mu i ti lichish na lezbejku :lol: il bar "pokushavash da se ogrebesh za snoshaj kod lez lobija"

i samo se ti mistergreenuj pa cesh da vidish sh'a ce ti se desi kad se slaninko razbesni :mrgreen:

Ja mu ličim na lezbejku? :shock: Rain, ne lupetaj... Kako je uopšte moguće da ja bilo kome ikako ličim na lezbejku. :lol: Al' da volim žene, that's true. :mrgreen:

Kad smo već kod snošaja, gde nestade Efendija u poslednje vreme... hahaha :lol:

Neće mene Perica na ignore, ima da izvadim sise ko Hani i neće bit' problema. :mrgreen:

DisMisaL:

Mislite o tome!

Jao... Ljubav prema domovini. :mrgreen: Pa da dovučeš sve one manijake sa politike. Ne može. :lol:

Mislim da je adekvatnija rec druzenje. Prijateljstvo je nesto ozbiljije i obavezujuce bar za mene. Mada i fino druznje vremenom moze prerasti u prijateljstvo:grin:

DisMisaL:

Mislite o tome!

Pa nije ljubav samo odnos medju partnerima ... ljubav je mnogo složeniji pojam. Prijateljstvo je jedan od njih. I ne mora se na ovom LJ&S pričati samo o karanju, svršavanju i drkanju da bi vi bili zadovoljni.

iluzionista:
Eh, šteta. :( Ja baš i hoću crno... Nego, kakve ovo sve ima veze s temom? :D

A, pa da... Mi se sada družimo... Razmenjujemo reči. :P

Pa da,naravno da se družimo, :D zar to nije poenta cele priče. :roll: Baš lepo što voliš crno. :mrgreen: Sad mogu na miru da jedem ono belo,a tebi ću da dam svo crno koje ima u činiji ;)

Back