Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 7.800
Pazi ti njih... imaju i ženu i prijatelje. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нису ти ваљда сви пријатељи ружни?Otprilike na nula.
.. se lozila vasa zena? otprilike,ne morate da se zamisljate previse
Ne nego nijedan ne ulazi u podrum kod žene.Нису ти ваљда сви пријатељи ружни?
Pazi ti njih... imaju i ženu i prijatelje.![]()
To reci ovom ispod sto drzi zenu u podrumuЦуро. Треба бити умерено перверзан у животу.
Dobro sad... Ne moraš mi odmh prst u oko.Имамо и пријатељице.
И жене имају пријатеље, и пријатељице.
Sreća nemam ženu i prijatelje... se lozila vasa zena? otprilike,ne morate da se zamisljate previse
Leba ti kako te ne mrzi da glumiš pred ženama sa kilometarskim postovima .Veza je to, uletis u odnose, drugi ljudi se umesaju, tu je pritisak da se sklopi sve da smo svi veseli drugari bla bla bla a ne znas ko kakav vajb baca u medjuvremenu. Pogotovu oni moment gde uvek bude da nesto jednoj strani ne odgovara i onda tu uleti neka redovna osoba upucena koja se ponasa drugacije. I eto ti efekta. Rade je super ali Rade je nekako tih, a Bole je glasan i samopouzdan. Ili Rade je super uzbudljiv ali nekada i naporan a Bole je onako vise ispod radara mmm.
https://www.facebook.com/reel/1466699991082800ti ne verujem ni da imas prijatelje
Pa jbga brate nismo svi alfa direjtori ko ti da kazemo jednu rec i one se smrznu a ovlazi im chga. Neki od nas moraju da ih nahvatavaju na pricu.Leba ti kako te ne mrzi da glumiš pred ženama sa kilometarskim postovima .
Ok , cenim to , poštujem , ali zar ti nije smorno .
nemam pojma saću je pitam.. se lozila vasa zena? otprilike,ne morate da se zamisljate previse
Ja mislim na dva.. ali ne znam 100%.. se lozila vasa zena? otprilike,ne morate da se zamisljate previse
To reci ovom ispod sto drzi zenu u podrumu
Auuuu brate ... Dobro si prošao očigledno da ovde nema nijedne feministkinjeЖену и кисео купус обавезно држати на различитим местима
Auuuu brate ... Dobro si prošao očigledno da ovde nema nijedne feministkinje