Redmond
Elita
- Poruka
- 17.595
Ако ме пита мушко, одговорим по зубима. Ако ме пита женско, покушам да је разуверим, ако ми дозволи.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако ме пита мушко, одговорим по зубима. Ако ме пита женско, покушам да је разуверим, ако ми дозволи.
Ма имам неколико пријатељица, нешто ми физички није одговарало, али смо иначе супер, нешто што су у вези (браку) са мојим пријатељима, па није коректно, али, у принципу, трудио сам се да користим сваку прилику. Сада сам матор, па користим сваку која ми се укаже чега је природно све мање. Млађе ме и не гледају.Malo si preozbiljan, možda se samo zezala na tu temu jer nijednu devojku joj nije predstavio a ako ona smatra da su dobri prijatelji, logično bi bilo da upoznaš partnera svog prijatelja..valjda..
Ја сам некадашњи боксер у "Радничком" са Црвеног Крста, па слободно можеш да ми верујеш за мушкарце. Плус извиђач у ЈНА, плус резервни бивши полицајац Посебних јединица полиције! Јесам одоратио, али вероватно не би волео да ме тестираш и овако маторог. Или би волео? Јави ми на ПП.
Ха, ха шта? Не смеш са дедом?Ја сам некадашњи боксер у "Радничком" са Црвеног Крста, па слободно можеш да ми верујеш за мушкарце. Плус извиђач у ЈНА, плус резервни бивши полицајац Посебних јединица полиције! Јесам одоратио, али вероватно не би волео да ме тестираш и овако маторог. Или би волео? Јави ми на ПП.
Ja sam visok 3 metra, težak 160 kila, imam 3 crna pojasa u kapoeri i drugo mesto na turniru u mačevanju, ne zalići seЈа сам некадашњи боксер у "Радничком" са Црвеног Крста, па слободно можеш да ми верујеш за мушкарце. Плус извиђач у ЈНА, плус резервни бивши полицајац Посебних јединица полиције! Јесам одоратио, али вероватно не би волео да ме тестираш и овако маторог. Или би волео? Јави ми на ПП.
Ма ти си обичан фолирант. Све што сам написао је истина и можеш да провериш, али немаш му*а. Још сам прошле године поломио кук, па опет немаш шансе. Пробај, Интернет борче.Ja sam visok 3 metra, težak 160 kila, imam 3 crna pojasa u kapoeri i drugo mesto na turniru u mačevanju, ne zalići se
oće kuk na promenu vremena da utiče i na emocijeМа ти си обичан фолирант. Све што сам написао је истина и можеш да провериш, али немаш му*а. Још сам прошле године поломио кук, па опет немаш шансе. Пробај, Интернет борче.
Јадно, Интернет борче.oće kuk na promenu vremena da utiče i na emocije
А да одеш са Балкана? Јеси ли размишљао о томе?Кад ћутиш онда си пи*чка.
Кад поштујеш жене онда си пед*р.
Тако то иде на уссраном Балкану.
Једино за чим жалим у животу је што то раније нисам научио.
Нисам, остајем за инат да би нервирао разне ната лиА да одеш са Балкана? Јеси ли размишљао о томе?
A kako to nekog znaš godinama, blizak si prijatelj, putujete zajedno, a ne zna šta si?
Nebitno da li si imao devojku otkad se znate ili ne.
Valjda ste pričali o tome, a i vidi se na milion drugih načina.
Ne da te direktno pita nego ono, kroz obične razgovore.
Ono tipa, sednete da gledate film, pojavi se mlada Džesika Alba u kadru i ti, normalno, prokomentarišeš kako bi je trsio.
I slične situacije.