Prijatelj

• Začetnik teme Začetnik teme Maxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Malo nezgodno pitanje... Ipak su ovo samo reci na monitoru... Tekst je jedna bezlicna stvar u odnosu na kontakt izmedju dvoje ljudi... bilo to prijateljstvo ili ljubav...

A koga bi ti Maxy voleo za prijatelja... ?! :)

Pikosso:
Malo nezgodno pitanje... Ipak su ovo samo reci na monitoru... Tekst je jedna bezlicna stvar u odnosu na kontakt izmedju dvoje ljudi... bilo to prijateljstvo ili ljubav...

A koga bi ti Maxy voleo za prijatelja... ?! :)

To je fora samo na osnovu reci ,da odredis sa kime bi mozda mogla da budes u nekoj prijateljskoj vezi.Neko ko ima slicne poglede na svet kao i ti.............:wink:

Tebe:oops: .A imam jos jednog prijatelja sa foruma,ali ne smem da kazem:-| .

Maxy:
Koga bi sa foruma voleli da imate kao prijatelja?.(i ovo spada u ljubav):p

Pravo da ti kažem... Koga sam želeo kao prijatelja, u većem broju slučajeva i jesam prijatelj sa njima... Ali ima i izuzetaka... S nekima se kol'ko tol'ko kapiram, ali nikad nismo otišli dalje od toga...

iluzionista:
Pravo da ti kažem... Koga sam želeo kao prijatelja, u većem broju slučajeva i jesam prijatelj sa njima... Ali ima i izuzetaka... S nekima se kol'ko tol'ko kapiram, ali nikad nismo otišli dalje od toga...

To je bitno,ja recimo na prvu rec,pogled mogu da ocenim da li mogu sa nekim ili ne:-P

iluzionista:

tacno tako..da ne ponavljam:wink:

Sa svim devojkama sa ovog foruma koje nisu lezbejke i previse u nekom "hoki" fazonu....a takvih je jako malo izgleda.

A da i sa Hanibalkom bi voleo da sam bar ravnodusan, posto me nesto zamrzela a skroz bezveze...

raindog:
chu bre jel veruje :lol: pa on je 'stvorio' lez lobi :lol:

sve je hteo sex da nas oslobodi i pogle sad stvorio je chudovishni forum :lol:

Pa ako je hteo da vas sex. oslobodi, šta se onda buni? :roll: :lol: Očigledno je uspeo u nameri. :mrgreen: Mislim... Čim vas je oslobodio, odmah ste pobegle od njega. :lol: :lol: :lol:

A, ne... Stvarno, Pero... Što toliko pljuješ po NS-girls? Jel' baš tako teško daju? :mrgreen:

Back