I
iluzionista
Gost
Pikosso:Espi... belo?a ne ne... volim i ja belo
![]()
Pa, evo... Tebi belo, meni crno...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pikosso:Espi... belo?a ne ne... volim i ja belo
![]()

iluzionista:Pa, evo... Tebi belo, meni crno...A medonji šta ostane.
![]()

Pikosso:Dogovoreno!
Njoj ostaje da nauci da djuska ;-)

esperanca137:Vazi,sve cu grozdje da podelim,jer ste moji drugari.A sto se tice djuskanja, moram da nadjem nekog ko dobro igra i ko ce da me brani,ili ce opet da me spopadaju oni gabori
a ja cu da begammmmmmmm :shock: 8-)

Pikosso:huh, ubice me espi sada...![]()

Pikosso:
esperanca137:Nisam,a hoces ti samnom![]()
Maxy:Naravno da hocu:-P
esperanca137:Stvarno,al ja imam dve leve noge,zato mi se ona i smeje 8-)
Ako ti imas dve desne mozemo da igramo,ali ako nemas :shock: :-D :-D :-D
esperanca137:Stvarno,al ja imam dve leve noge,zato mi se ona i smeje 8-)
Ako ti imas dve desne mozemo da igramo,ali ako nemas :shock: :-D :-D :-D

Maxy:Imam ja jednu za navodjenje:-P (nemoj da se ljutis)
esperanca137:ha,ha,ha,haaaaaaaaaaaaa obicno ti koji puno pricaju nista ne urade.
tresla se gora,rodio se mis

esperanca137:malo,to je zdravo,od toga ces da porastes![]()
![]()
![]()
.Pa cao i tebi...Waterfall:A ja bih volela da budem prijatelj sa Perom_Zderom i Iluzionistom...
Pozz za njih
Nekad sam i ja bio slep... :wink: stvarno...iluzionista:'ebote Pero... Jel' ti stvarno veruješ u te gluposti? :shock:
I goozu i goozu...hanibal77:izgleda da imam magicne sise,cak i pera nece vise da se svadjamo![]()
Mojne mi Raindog pominjati...znas kako je lepse bez nje...ionako sam je video samo jednom na nekoj slici...koja pretpostavljam da nije ni njena slika....iluzionista:Pa ako je hteo da vas sex. oslobodi, šta se onda buni?![]()
Očigledno je uspeo u nameri.
Mislim... Čim vas je oslobodio, odmah ste pobegle od njega.
![]()
![]()
A, ne... Stvarno, Pero... Što toliko pljuješ po NS-girls? Jel' baš tako teško daju?![]()

Al nemoj se nadati ni da cu sa klincem nesto da se prepirem i raspravljam. Ne bi trebalo da se prepiremo ni sa sisama ni bez njih ni zbog njih...iluzionista:Ja mu ličim na lezbejku? :shock: Rain, ne lupetaj... Kako je uopšte moguće da ja bilo kome ikako ličim na lezbejku.Al' da volim žene, that's true.
Kad smo već kod snošaja, gde nestade Efendija u poslednje vreme... hahaha
Neće mene Perica na ignore, ima da izvadim sise ko Hani i neće bit' problema.![]()

Breskvica ima crvenu ljusku, zutu sredinu i kosticu u centru.peach:@pera
aj,plz mojne me analizirati vise ljudima! :wink:
ni mene ni moju devojku!
svoje predrasude zadrzi za sebe...