Prijatelj

• Začetnik teme Začetnik teme Maxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
iluzionista:
Pa ako je hteo da vas sex. oslobodi, šta se onda buni? :roll: :lol: Očigledno je uspeo u nameri. :mrgreen: Mislim... Čim vas je oslobodio, odmah ste pobegle od njega. :lol: :lol: :lol:

A, ne... Stvarno, Pero... Što toliko pljuješ po NS-girls? Jel' baš tako teško daju? :mrgreen:
Mojne mi Raindog pominjati...znas kako je lepse bez nje...ionako sam je video samo jednom na nekoj slici...koja pretpostavljam da nije ni njena slika....
Breskivicu ti ne pljujem...pretpostavljam da ima svojih i losih i dobrih strana...mislim da ti ona moze biti ok...kad bi te htela...u svakom slucaju bar nije za ignore... :lol:
A otkut tebi ideja da ja njih poznjem.... :rolleyes: kapiras...il se pravis...
I da naravno da su pobegle one...cim su bile oslobodjene... :wink:

iluzionista:
Ja mu ličim na lezbejku? :shock: Rain, ne lupetaj... Kako je uopšte moguće da ja bilo kome ikako ličim na lezbejku. :lol: Al' da volim žene, that's true. :mrgreen:

Kad smo već kod snošaja, gde nestade Efendija u poslednje vreme... hahaha :lol:

Neće mene Perica na ignore, ima da izvadim sise ko Hani i neće bit' problema. :mrgreen:
Al nemoj se nadati ni da cu sa klincem nesto da se prepirem i raspravljam. Ne bi trebalo da se prepiremo ni sa sisama ni bez njih ni zbog njih...
Sta nedostaje ti Efendija? :lol:

Back