Tamburiks
Iskusan
- Poruka
- 5.219
Nismo osuđeni, tako da nema tih problema.Pa nema tu neke filoSofije.
Teže bi vam bilo da kupujete veš za suđenicu npr, tj. brus zna bit malo problematičan glede veličine.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nismo osuđeni, tako da nema tih problema.Pa nema tu neke filoSofije.
Teže bi vam bilo da kupujete veš za suđenicu npr, tj. brus zna bit malo problematičan glede veličine.![]()
Bićete dogodine, ako Bog daNismo osuđeni, tako da nema tih problema.![]()

190/191, 84/85 kilograma.Kupiš jedne/dvoje koje misliš da odgovsraju. Koliko si težak, visok? Ja to poslenjih godina naručujem onlajn sa pirocanac.com pošto znam veličine nekih njihovih kalupa.
K'o Hari Poter, porazgovaramo, kao svoj sa svojima!I, kako reaguješ?Ja bih bio kao u paklu.
![]()
Nek si se izreklamirao.190/191, 84/85 kilograma.
Piše mi xxl na gaćama, a to mi malo nešto sumnjivo, zato se i plašim. Kako majice i džempere L, a gaće xxlMada imam jače butine.
Farmerke su mi 34.
Ja kod kuće izmerim bokserice koje nosim, pa ponesem metar u prodavnicu i onda merim i tražim koja veličina mi odgovara190/191, 84/85 kilograma.
Piše mi xxl na gaćama, a to mi malo nešto sumnjivo, zato se i plašim. Kako majice i džempere L, a gaće xxlMada imam jače butine.
Farmerke su mi 34.

Selekcijom!Kako to da pomognete?![]()
A ako je napred prazno nek nagura neke krpice

E pa i ja sam 190/85.190/191, 84/85 kilograma.
Farmerke su mi 34.
JoojK'o Hari Poter, porazgovaramo, kao svoj sa svojima!![]()
Šalim se, pa nije prijatno, ali mi je gore kad sanjam neke otmice, bežanja od opasnoati, ljudi, kada trčim a neko mi za petama...ili kada padam sa visine/provalije.
Jednom sam ridala u snu, majku sam usred noći probudila i jedva me je ona probudila i smirila. Ali to je ozbiljna trauma od sna bila, toliko je realno bilo da sam mislila da je istina i kada sam se probudila, jedva me majka razuverila da je otac živ.

Čarapice!A ako je napred prazno nek nagura neke krpice![]()

Je l imaš često takve snove? Meni je to baš retko u poslednje vreme. A umeli su da budu baš realni. Dok su u detinjstvu bili glupost za smejanje čak i kad je bio horor.K'o Hari Poter, porazgovaramo, kao svoj sa svojima!![]()
Šalim se, pa nije prijatno, ali mi je gore kad sanjam neke otmice, bežanja od opasnoati, ljudi, kada trčim a neko mi za petama...ili kada padam sa visine/provalije.
Jednom sam ridala u snu, majku sam usred noći probudila i jedva me je ona probudila i smirila. Ali to je ozbiljna trauma od sna bila, toliko je realno bilo da sam mislila da je istina i kada sam se probudila, jedva me majka razuverila da je otac živ.
Kako ovaj stoji nekako stidno i preko slikaE pa i ja sam 190/85.Mada su mi farmerke uglavnom 36.
Evo, npr. kupovao samo ovako nešto https://pirocanac.com/katalog-/399-5329-muske-bokserice-teget.html#/39-velicina-4/54-boja-teget veličina 6. Ja volim tako nešto jednostavno, jednobojno i pamuk.

Jednostavno i logično. Bravo.Ja kod kuće izmerim bokserice koje nosim, pa ponesem metar u prodavnicu i onda merim i tražim koja veličina mi odgovara![]()
Imam periode kada baš intenzivno sanjam i burno, realno, puno događaja u snu, a imam onda i faze mirovanja, pa u krugJe l imaš često takve snove? Meni je to baš retko u poslednje vreme. A umeli su da budu baš realno. Dok su u detinjstvu bili glupost za smejanje čak i kad je bio horor.![]()

Ne plaćaju ga dovoljno da raširi nožice.Kako ovaj stoji nekako stidno i preko slika![]()
Ništa bez krivka!Jednostavno i logično. Bravo.![]()
Mozak ti i u snu radi kao na forumu.Imam periode kada baš intenzivno sanjam i burno, realno, puno događaja u snu, a imam onda i faze mirovanja, pa u krug
Možda nam treba neki egzorcizam!![]()
Sve sve ali kada vidim preporuku za pranje na 40° nije mi dobro.E pa i ja sam 190/85.Mada su mi farmerke uglavnom 36.
Evo, npr. kupovao samo ovako nešto https://pirocanac.com/katalog-/399-5329-muske-bokserice-teget.html#/39-velicina-4/54-boja-teget veličina 6. Ja volim tako nešto jednostavno, jednobojno i pamuk.

Jednom nisam nosio metar sa sobom, ali sam gledao onu tabelu na sajtu H&M. Uglavnom, po tabeli meni trebaju njihove bokserice XL, kupim ja to, pakovanje od 5 komada, dođem kući, mogu dvojica ovakvih ko ja da stanu. Sreća pa moj brat ima 120 kila, pa sam imao kome da prosledim toJednostavno i logično. Bravo.![]()
Ali bukvalno je tako, radi 100 na sat, kako se jadan ne pregreje i ne prokuvaMozak ti i u snu radi kao na forumu.Moj izigrava mrtvaca i kaže "umukni i pusti me da spavam"
![]()

Ja to nisam ni video. Čudno.Sve sve ali kada vidim preporuku za pranje na 40° nije mi dobro.
Sive su najbolje.![]()
![]()