Tamburiks
Iskusan
- Poruka
- 5.218
Od tog perioda koji si navela.Upadam u oči?![]()
Pa od kad me pamtiš onda? Naopako, nemoj sad ti kao Snowko!![]()
Mada mi '20 jeste kritična.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od tog perioda koji si navela.Upadam u oči?![]()
Pa od kad me pamtiš onda? Naopako, nemoj sad ti kao Snowko!![]()
Bukvalno sam isto htjela napisati jer meni se to dešavalo kad okačim neštoKako te u sred noći nije strah? Ono da ti se učini da je utvara a ne odjeća![]()

Ima predobar meme na tu temu.Kako te u sred noći nije strah? Ono da ti se učini da je utvara a ne odjeća![]()

Bože dragi. Čuj mama.ima i za 400, 500
https://bonatti.rs/kategorija/muskarci/donji-ves/bokserice?page=3
Da ponesem gaće koje nosim i da kažem, hoću ovu veličinu?
Sramota me reći, zvučim kao bolid, sve sam živo sam radio, ali gaće nikad nisam sebi kupio u životu
Ili mama ili pokloni![]()

DajIma predobar meme na tu temu.![]()
Samo da ne sanjam zmije i sve ok.Kako te u sred noći nije strah? Ono da ti se učini da je utvara a ne odjeća![]()
Pa zmije ti u snu ne mogu ništa, a utvare već...Samo da ne sanjam zmije i sve ok.![]()
![]()

Istoooo, '20. jedna od lošijih godina, znači okupili smo se posle oslobođeno u pravo vreme i trajemo dan danas, fini kao Severiniiii!Od tog perioda koji si navela.
Mada mi '20 jeste kritična.Tu se ni svog života ne sećam kakav je haos bio.
![]()

Ja ih često sanjam.Samo da ne sanjam zmije i sve ok.![]()
![]()

Kupiš jedne/dvoje koje misliš da odgovsraju. Koliko si težak, visok? Ja to poslenjih godina naručujem onlajn sa pirocanac.com pošto znam veličine nekih njihovih kalupa.ima i za 400, 500
https://bonatti.rs/kategorija/muskarci/donji-ves/bokserice?page=3
Da ponesem gaće koje nosim i da kažem, hoću ovu veličinu?
Sramota me reći, zvučim kao bolid, sve sam živo sam radio, ali gaće nikad nisam sebi kupio u životu
Ili mama ili pokloni![]()
Daj.Ima predobar meme na tu temu.![]()
Čitala sam da to ima veze sa seksualnom energijom kad se pojavljuju u snovimaJa ih često sanjam.![]()

Da samo znaš koliko sam se jednom pogubio... Sam sam sebe prepao reakcijom.Pa zmije ti u snu ne mogu ništa, a utvare već...![]()
Najbolje da date konkretnije mere pa ćemo da vam pomognemo, mi smo žene duševne!Kupiš jedne/dvoje koje misliš da odgovsraju. Koliko si težak, visok? Ja to poslenjih godina naručujem onlajn sa pirocanac.com pošto znam veličine nekih njihovih kalupa.

A tebi teško pogubit seDa samo znaš koliko sam se jednom pogubio... Sam sam sebe prepao reakcijom.![]()

Kod mene samo navire. Khm. Energija! Ne smiruje se s godinama, naprotiv.Čitala sam da to ima veze sa seksualnom energijom kad se pojavljuju u snovima
Mada zavisi i od konteksta sna, mogu bit i neki dušmani.![]()

Kako to da pomognete?Najbolje da date konkretnije mere pa ćemo da vam pomognemo, mi smo žene duševne!![]()
![]()
Vrlo je oslobođena kao što vidišI, kako reaguješ?Ja bih bio kao u paklu.
![]()

Tad je bio haos. Skoro sam prošao kroz zatvorena vrata.A tebi teško pogubit se
Taman da se čeličiš![]()
Pa nema tu neke filoSofije.Kako to da pomognete?![]()

Zamišljam, uletio u vrata kao juneTad je bio haos. Skoro sam prošao kroz zatvorena vrata.Čak sam ih na trenutak budan video, toliko sam tada puko.
![]()