Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Kupiš jedne/dvoje koje misliš da odgovsraju. Koliko si težak, visok? Ja to poslenjih godina naručujem onlajn sa pirocanac.com pošto znam veličine nekih njihovih kalupa.
190/191, 84/85 kilograma.

Piše mi xxl na gaćama, a to mi malo nešto sumnjivo, zato se i plašim. Kako majice i džempere L, a gaće xxl 🤣 Mada imam jače butine.

Farmerke su mi 34.

I, kako reaguješ? 😁 Ja bih bio kao u paklu. 😁
K'o Hari Poter, porazgovaramo, kao svoj sa svojima! :zurka: :zcepanje:
Šalim se, pa nije prijatno, ali mi je gore kad sanjam neke otmice, bežanja od opasnoati, ljudi, kada trčim a neko mi za petama...ili kada padam sa visine/provalije.
Jednom sam ridala u snu, majku sam usred noći probudila i jedva me je ona probudila i smirila. Ali to je ozbiljna trauma od sna bila, toliko je realno bilo da sam mislila da je istina i kada sam se probudila, jedva me majka razuverila da je otac živ.

Piše mi xxl na gaćama, a to mi malo nešto sumnjivo, zato se i plašim. Kako majice i džempere L, a gaće xxl 🤣 Mada imam jače butine.

Farmerke su mi 34.
Nek si se izreklamirao.
Evo šta kaže naš drugar Chat

1000077238.jpg

Farmerke su mi 34.
Ja kod kuće izmerim bokserice koje nosim, pa ponesem metar u prodavnicu i onda merim i tražim koja veličina mi odgovara :)

Šalim se, pa nije prijatno, ali mi je gore kad sanjam neke otmice, bežanja od opasnoati, ljudi, kada trčim a neko mi za petama...ili kada padam sa visine/provalije.
Jednom sam ridala u snu, majku sam usred noći probudila i jedva me je ona probudila i smirila. Ali to je ozbiljna trauma od sna bila, toliko je realno bilo da sam mislila da je istina i kada sam se probudila, jedva me majka razuverila da je otac živ.
Jooj :zag:

I meni su najgori snovi bili ti gdje sanjam da se nekome mom nešto desilo. Imala sam par takvih i isto sam se budila u suzama. Stvarno užasan osjećaj.

Je l imaš često takve snove? Meni je to baš retko u poslednje vreme. A umeli su da budu baš realni. Dok su u detinjstvu bili glupost za smejanje čak i kad je bio horor. 😁

Je l imaš često takve snove? Meni je to baš retko u poslednje vreme. A umeli su da budu baš realno. Dok su u detinjstvu bili glupost za smejanje čak i kad je bio horor. 😁
Imam periode kada baš intenzivno sanjam i burno, realno, puno događaja u snu, a imam onda i faze mirovanja, pa u krug 😂
Možda nam treba neki egzorcizam! :zper::mrgreen:

Jednostavno i logično. Bravo. 👍
Jednom nisam nosio metar sa sobom, ali sam gledao onu tabelu na sajtu H&M. Uglavnom, po tabeli meni trebaju njihove bokserice XL, kupim ja to, pakovanje od 5 komada, dođem kući, mogu dvojica ovakvih ko ja da stanu. Sreća pa moj brat ima 120 kila, pa sam imao kome da prosledim to :D

Back