qryak
Veoma poznat
- Poruka
- 10.056
Ne znam jesam li ti već kačio ovaj savet za dobar san.Ali bukvalno je tako, radi 100 na sat, kako se jadan ne pregreje i ne prokuva
Zato Heroj meni kaže glavu pod ladan tuš![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam jesam li ti već kačio ovaj savet za dobar san.Ali bukvalno je tako, radi 100 na sat, kako se jadan ne pregreje i ne prokuva
I jesi stavljala, je l pomaže?Ali bukvalno je tako, radi 100 na sat, kako se jadan ne pregreje i ne prokuva
Baksuze mali, laku noć i lepo sanjaj.Vrijeme za spavanje!
Laku noć, lijepo spavajte
![]()
P.S. Čika Obli, sanjajte zmije, suočite se sa svojim strahom![]()
Tako je i Snowko zvao, pa otišao na ignorBaksuze mali, laku noć i lepo sanjaj.![]()

Meni se najviše dopadaju crne, uske. Klasika.Sve sve ali kada vidim preporuku za pranje na 40° nije mi dobro.
Sive su najbolje.![]()
![]()
I kvalitetne? I njih imam relativno blizu stana.E pa i ja sam 190/85.Mada su mi farmerke uglavnom 36.
Evo, npr. kupovao samo ovako nešto https://pirocanac.com/katalog-/399-5329-muske-bokserice-teget.html#/39-velicina-4/54-boja-teget veličina 6. Ja volim tako nešto jednostavno, jednobojno i pamuk.
Vidiš iz priloženog!I jesi stavljala, je l pomaže?![]()

Čačka ona mene, vraćam joj uredno. Sve fer plej.Tako je i Snowko zvao, pa otišao na ignor![]()
Karirane su najlepšeMeni se najviše dopadaju crne, uske. Klasika.
Mislim za muškarce.

Počeo si i ti da mi se obraćaš kao SnowkoBaksuze mali, laku noć i lepo sanjaj.![]()

Već dugo kupujem kod njih. Šta znam... meni su ok. Gaće ko gaće. Bitno mi je da su prijatne na nošenje. Kupiš malo ovde, malo onde, vidi šta ti odgovara...I kvalitetne? I njih imam relativno blizu stana.
Htedoh iz hira prema smrdljivim gaćama da obavim sad online kupovinu, ali sačekaću do sutra ipak, plašim se da ne ujebem veličinu.
Sad sam prešao na to da gledam gde je kvalitetno
Znači, zadovoljan?
Upravo. Pratiš na času.Tako je i Snowko zvao, pa otišao na ignor![]()
Dobila sam taj savet od još jednog odavdenl, neozbiljni ste, ne prilazite problematici ozbiljno!Ne znam jesam li ti već kačio ovaj savet za dobar san.

Jesu, za penzionere. Kao i takve košulje.Karirane su najlepše![]()

Sve je ok.Vidiš iz priloženog!![]()
Dresiramo ih!Upravo. Pratiš na času.![]()

Čačkaju te i druge pa samo meni prutić tražišČačka ona mene, vraćam joj uredno. Sve fer plej.![]()

Zapamtio sam tvoju ljubav prema kariranim košuljama i boksericamaJesu, za penzionere. Kao i takve košulje.![]()

Ne možeš. Tvoja je temaPočeo si i ti da mi se obraćaš kao Snowko
Nastavi i bićeš treći! Na ignoru![]()
Za žensku sušu!Karirane su najlepše![]()
Fer. Tebe ću ubuduće poštedeti prutića.Čačkaju te i druge pa samo meni prutić tražiš![]()
Ne sjećam se da smo ranije pisali o tome, ali netrpeljivost je svakako ostala ista.Zapamtio sam tvoju ljubav prema kariranim košuljama i boksericama![]()
Stolnjak iz jugo kafaneJesu, za penzionere. Kao i takve košulje.![]()

Jesmo, na mestu čije ime se ne spominjeNe sjećam se da smo ranije pisali o tome, ali netrpeljivost je svakako ostala ista.![]()

A meni se ženske nikad nisu žalile na karirane bokserice. Verovatno generacijski jaz na delu.Stolnjak iz jugo kafane![]()