Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Vi se ozbiljno ne sećate kakvo je tamo bilo ludilo 2018-2019 na nekim temama? 😁 Ja tada zaspim u 3 zbog ludaka i ustajem u 6. 🤣 Ali sam bio mlađi... 😭
Ja tad nisam bila tako aktivna, moje forumsko ludilo je krenulo od '21. '22. Kad smo počeli da okupiramo našu temu tamo i traje i dan danas 😂

Gde ideš u Bonati osim u Balkanskoj? I jesu dobri radnici/e?

Ti brojevi su zajebani, a mnogi ne daju da se vraća, što iskreno i podržavam.

Ali zato treba da imaju dobre radnike, da uđem, pogledaju mi širinu struka, da ga izvadim i pokaž... ovaj, ne to, nego da umeju da ti ubodu veličinu kad te vide i kad ih pitaš.

Pa kad nađem jednom veličinu da ih se držim, verovaću ti na reč da su dobri, a imam ih na 3 minuta od kuće.
Omg na sajtu su od 800 do 1000. Nisam ih toliko placala! Grr. Cekaj popuste ili overi taj outlet. Pa u Knezu i na Bulevaru znam da sam bila i nisu bile upadljive. Trazi i dva broja pa lepo u kabinu. E sad preko cega da probas vidi sta imas uze, nama je to lakse.

Omg na sajtu su od 800 do 1000. Nisam ih toliko placala! Grr. Cekaj popuste ili overi taj outlet. Pa u Knezu i na Bulevaru znam da sam bila i nisu bile upadljive. Trazi i dva broja pa lepo u kabinu. E sad preko cega da probas vidi sta imas uze, nama je to lakse.
ima i za 400, 500

https://bonatti.rs/kategorija/muskarci/donji-ves/bokserice?page=3

Da ponesem gaće koje nosim i da kažem, hoću ovu veličinu? 🤣

Sramota me reći, zvučim kao bolid, sve sam živo sam radio, ali gaće nikad nisam sebi kupio u životu 🤣

Ili mama ili pokloni 🤣

Back