Serpenti
Iskusan
- Poruka
- 6.239
Ne izvlači se na godine!Ja sam umoran i pospan.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne izvlači se na godine!Ja sam umoran i pospan.![]()
Imam sistem.Pa da čistiš kuću, pereš sudove, ribaš podove
Ovako ispada da kad nisi banovan da ne radiš to![]()
Kakve veze imaju radnice, neće te one pipkat odgovara li ti veš ?I jesu dobri radnici/e?

Ja tad nisam bila tako aktivna, moje forumsko ludilo je krenulo od '21. '22. Kad smo počeli da okupiramo našu temu tamo i traje i dan danasVi se ozbiljno ne sećate kakvo je tamo bilo ludilo 2018-2019 na nekim temama?Ja tada zaspim u 3 zbog ludaka i ustajem u 6.
Ali sam bio mlađi...
![]()
Znači, fuj!Imam sistem.Pomerim nogom stvari levo desno kad prolazim.
Lako je to tebi reći.Ne izvlači se na godine!
Znači da se zabrinemo šta radi ruKicama kad nestane sa foruma na 5-10-15min ili duže, Bože moj!Hoćeš da kažeš da ti ruke ne rade što treba da rade ?![]()

Kao život onih hordaša na TLC-ju ako si gledala.Znači, fuj!![]()

Kad već ne čisti, odgovor se sam nameće.Znači da se zabrinemo šta radi ruKicama kad nestane sa foruma na 5-10-15min ili duže, Bože moj!![]()

Omg na sajtu su od 800 do 1000. Nisam ih toliko placala! Grr. Cekaj popuste ili overi taj outlet. Pa u Knezu i na Bulevaru znam da sam bila i nisu bile upadljive. Trazi i dva broja pa lepo u kabinu. E sad preko cega da probas vidi sta imas uze, nama je to lakse.Gde ideš u Bonati osim u Balkanskoj? I jesu dobri radnici/e?
Ti brojevi su zajebani, a mnogi ne daju da se vraća, što iskreno i podržavam.
Ali zato treba da imaju dobre radnike, da uđem, pogledaju mi širinu struka, da ga izvadim i pokaž... ovaj, ne to, nego da umeju da ti ubodu veličinu kad te vide i kad ih pitaš.
Pa kad nađem jednom veličinu da ih se držim, verovaću ti na reč da su dobri, a imam ih na 3 minuta od kuće.
Tebe bih zapamtio ranije, ako si ovako pisala, valjda.Ja tad nisam bila tako aktivna, moje forumsko ludilo je krenulo od '21. '22. Kad smo počeli da okupiramo našu temu tamo i traje i dan danas![]()
Imam sistem.Pomerim nogom stvari levo desno kad prolazim.

Ta kafana je otišla na sređivanje i do dana današnjeg je sredili nisuMislim da sam ja najaktivnija bila u Raspuštenoj kafani i na početku Vrbopuca
![]()

Daa, užas. Na tom kanalu si bile one emisije gdje čiste užasno zapuštene kuće. Voljela sam da gledam.Kao život onih hordaša na TLC-ju ako si gledala.![]()

Šta radi svaki čika u godinama?Kad već ne čisti, odgovor se sam nameće.
Isti kao i svaki čika u godinama.![]()
Upadam u oči?Tebe bih zapamtio ranije, ako si ovako pisala, valjda.Nije da umeš da letiš ispod radara.
![]()

Pominjao je neku dasku za peglanjea odjeću prebacuješ sa stolice na krevet?
![]()
Ta kafana je otišla na sređivanje i do dana današnjeg je sredili nisu![]()

Visi na vratima plakara.a odjeću prebacuješ sa stolice na krevet?
![]()
Heroj nek nam kažeŠta radi svaki čika u godinama?![]()

I ja isto, najjače kad dovedu okp-ovce da čiste kuće hordaša, ne zna se kome je gore u toj situaciji.Daa, užas. Na tom kanalu si bile one emisije gdje čiste užasno zapuštene kuće. Voljela sam da gledam.![]()

Bukv, bile smo mlade i naivnea nigdje veze, tad nam je trebalo biti sve jasno![]()

ima i za 400, 500Omg na sajtu su od 800 do 1000. Nisam ih toliko placala! Grr. Cekaj popuste ili overi taj outlet. Pa u Knezu i na Bulevaru znam da sam bila i nisu bile upadljive. Trazi i dva broja pa lepo u kabinu. E sad preko cega da probas vidi sta imas uze, nama je to lakse.
Kako te u sred noći nije strah? Ono da ti se učini da je utvara a ne odjećaVisi na vratima plakara.![]()