Pobednik79
Aktivan član
- Poruka
- 1.208
Retko se dešavalo da mi drugarice i poznanice pomenu da sa sobom nose oružje. Dve su nosile nož

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Retko se dešavalo da mi drugarice i poznanice pomenu da sa sobom nose oružje. Dve su nosile nož
Ovo u komentare onog spid dejtinga
Kakav nož? Mali na preklop?Retko se dešavalo da mi drugarice i poznanice pomenu da sa sobom nose oružje. Dve su nosile nož, a jedna šoker.
Moj muž i ja smo našli drvo sa već urezanim srcem i našim inicijalima
Nisi ovu imao u galeriji?Ovo u komentare onog spid dejtinga
Može i ona slika što su meni brisali![]()
Precenio sam moju galeriju.Nisi ovu imao u galeriji?![]()
Ne sećam se dobro, iako mi ga je najbolja drugarica pokazala par puta pre 12-13 godina.Kakav nož? Mali na preklop?Svašta i mene interesuje...
![]()
veganstvo je drugi znak drogiranjaVrv ne jedu meso.
zašto da ga sređujem kad ću opet da legnemOpet krevet nije sređen!
deda bio bečka škola, odmah se to vidiMoj deda je oduvek govorio "zašto spremati kuću kad će opet biti nered", sve više smatram da je bio u pravu apsolutno.![]()
Da se bar jedan dan ne bi preskakalo preko stvari na podu.Moj deda je oduvek govorio "zašto spremati kuću kad će opet biti nered", sve više smatram da je bio u pravu apsolutno.![]()
Moj deda je oduvek govorio "zašto spremati kuću kad će opet biti nered", sve više smatram da je bio u pravu apsolutno.![]()
Nisi više zeleniHerojevu macu, spid dejting, moj avatar...![]()
Dobio žuticuNisi više zeleni![]()
Oterali su me iz zelenog u žuto.Nisi više zeleni![]()
Sa sve "Tvoje lice zvuči poznato"
Zavisi kako se sprema.Većina sireva su kravlji, tako da sam ove druge retko jeo i nemam opšti utisak. Kozji valjda drugačije miriše.