Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 7.553
Nemam određeni, uzimam najjeftinije kod rusaZapamtili smoJedino brend maramica ne
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam određeni, uzimam najjeftinije kod rusaZapamtili smoJedino brend maramica ne
![]()
Jao, ne znate za nastavak BLOK sage.![]()

Družiš se sa nama samo pod uticajem hemijeNapokon vrbopuc!
Dobro vam došla, dobro vas pronašla!
Šta sam propustila?????
I ko je Paola, predstavite se gosBodoooo!![]()
Igra semaforČekam reč za search![]()

Aj što ti je pocrneo, ali i što se uštirkao! Sve ti to štroke, moj ti!Od muke pocrneo
Ne, ne.
Ali jesam sa onog drugog mesta, dosadno mi tamo posle sto godina i svratila sam eto malo da vidim šta se ovde dešava.
Baš mi je drago što vidim ovde neke ljude odande, a kojih dugo tamo nema.

Ne, ne.
Ali jesam sa onog drugog mesta, dosadno mi tamo posle sto godina i svratila sam eto malo da vidim šta se ovde dešava.

I da ti kaže ko je zaboravićeš do sutraKo si onda?![]()
Leđa bolje ali nisu još 100%, fizijatar na redu da pipka štipka, širi i skuplja! Noge! Khm!Nisu valjda ponovo leđa?
edit: ili je onaj sa vibera![]()

Igra semafor![]()

Evo meeeeeee, setila si me seeee, e lupaj mi ga!
Minus.![]()
Dajte da prskamo, zalivamo novu temu!
Jao, ne znate za nastavak BLOK sage.![]()

Hoće kad popiješ ili duneš koju više, sve se ljulja igra. Preteruješ.Igra semafor![]()
Leđa bolje ali nisu još 100%, fizijatar na redu da pipka štipka, širi i skuplja! Noge! Khm!
A onaj je prešao sa vibera na WAaaaaaahahahahahaah i to sa pitanjem što me jbt blokira, šta sam ti loše uradio, ja pala![]()

Chat GPT izbacuje samo neke dječije igrice
Vjerovatno je tako i bolje![]()
Kaži jes bila na beloj ili na crnoj listi, jesam te gotivila ili jok, da znam kako da se ponašam.Ne, ne.

Isto nisam imao uspeha.Chat GPT izbacuje samo neke dječije igrice
Vjerovatno je tako i bolje![]()
Ček, znači Obni menja boje pod tvojim uticajem? To oš kažeš?

Leđa bolje ali nisu još 100%, fizijatar na redu da pipka štipka, širi i skuplja! Noge! Khm!
A onaj je prešao sa vibera na WAaaaaaahahahahahaah i to sa pitanjem što me jbt blokira, šta sam ti loše uradio, ja pala![]()

ne mogu da potvrdim ni da demantujemČek, znači Obni menja boje pod tvojim uticajem? To oš kažeš?![]()
Mentalno ga ignorišem, nisam ni ulazila od onog dana na WA, bloknem ja za čas, nikakav problemJe l sad blokiran i na WA?![]()
Mentalno ga ignorišem, nisam ni ulazila od onog dana na WA, bloknem ja za čas, nikakav problem![]()