- Poruka
- 19.606
Ovaj zuti izgleda kao da je pod uticajem nedozvoljenih supstanci.Oterali su me iz zelenog u žuto.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj zuti izgleda kao da je pod uticajem nedozvoljenih supstanci.Oterali su me iz zelenog u žuto.![]()
Samo je popio dovoljno da mu bude lepo.Ovaj zuti izgleda kao da je pod uticajem nedozvoljenih supstanci.
![]()
Ova druga je baš za kalendar.
Čiki otvorio temu "Koja je svrha kupati se ako nikad nećeš imati seks?"
Sve je isto kao nekada, samo domen drugačiji.![]()
Moram priznati da me malo pukla forumska nostalgija kad sam to videla![]()
Da li si ti uopšte sa roza foruma?
smejte se vi njemu ali je u pravu.Čiki otvorio temu "Koja je svrha kupati se ako nikad nećeš imati seks?"![]()
Napokon vrbopuc!Dragi forumski drugari, ili digitalni entiteti
Dobro došli u našu malu krčmu, ispunjenu vrbopucketavom energijom, u kojoj sve bukti i sijeva, i miriše na nevolju.. onu slatku, istovremeno bogougodnu i kurejsku.![]()
Iako zvanično vrbopuc obuhvata period od Mladenaca do Blagovesti (22.mart - 7. april), mi znamo bolje. Nema te vremenske ni prostorne odrednice za iskrice u očima i strast u grudima. Vrbopuc nije datum, već uzvišeno stanje duha.
Kako je na nebu trenutno i Venera u svom sjedištu, imamo božanski izgovor za prepuštanje svim čulima, bez griže savjesti i uz puno (napada) smEha.
Maleni hitri vilenjaci će se pobrinut za lEp ugođaj i ušuškan, topao ambijent. Služit će vam magična pića (za Herojka čaj, naravno), cimet rolnice napravljene po tajnoj recepturi, a potajno će paziti da u pozadini uvijek svjetluca roze bombica.![]()
Link do prethodne teme: https://forum.krstarica.com/threads...om-sokaku-di-cvjeta-dinja-ispod-duda.1040662/

Otkad si prešao u crnce?Plus što kupanje i tuširanje negatovno utiče i na telo i na prirodu.
Nanosite kojekakvu hemiju na sebe u vidu gelova i kupki plus to posle završava gde?
U otpadnim vodama koje završavaju gde?
U rekama i morima
![]()

Od muke pocrneoOtkad si prešao u crnce?![]()
Majli?
Zapamtili smosmejte se vi njemu ali je u pravu.
Ja se odavno ne tuširam, samo se prebrišem vlažnim maramicama
Evo meeeeeee, setila si me seeee, e lupaj mi ga!