Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Juce u kraju. Prelepa kuca
IMG_6950.jpeg

and vinogradi
IMG_6946.jpeg

Ima jedna divna vila blizu nas, prodaje se, pa sam isla na oglas da vidim detalje. Kosta „sitnih“ 8,7 miliona. Prodaje se kao „romanticna vila sa sopstvenim parkom“.
Nije to cak ni toliko puno s obzirom na velicinu kuce i parka, ali su troskovi odrzavanja verovatno ogromni. Kome se jos zivi u 17 soba?! Jedino da se vila preuredi u hotel, ali da obavezno zadrzi stari šarm.

Lepi detalji.
IMG_6954.jpeg

IMG_6955.jpeg

Dragi forumski drugari, ili digitalni entiteti :kiki:

Dobro došli u našu malu krčmu, ispunjenu vrbopucketavom energijom, u kojoj sve bukti i sijeva, i miriše na nevolju.. onu slatku, istovremeno bogougodnu i kurejsku.
kikice2.gif

Iako zvanično vrbopuc obuhvata period od Mladenaca do Blagovesti (22.mart - 7. april), mi znamo bolje. Nema te vremenske ni prostorne odrednice za iskrice u očima i strast u grudima. Vrbopuc nije datum, već uzvišeno stanje duha. :zaljubljena:

Kako je na nebu trenutno i Venera u svom sjedištu, imamo božanski izgovor za prepuštanje svim čulima, bez griže savjesti i uz puno (napada) smEha. :rumenka:

Maleni hitri vilenjaci će se pobrinut za lEp ugođaj i ušuškan, topao ambijent. Služit će vam magična pića (za Herojka čaj, naravno), cimet rolnice napravljene po tajnoj recepturi, a potajno će paziti da u pozadini uvijek svjetluca roze bombica.
lipstick%20mark.gif

Link do prethodne teme: https://forum.krstarica.com/threads...om-sokaku-di-cvjeta-dinja-ispod-duda.1040662/
Napokon vrbopuc! :zaljubljena:

Dobro vam došla, dobro vas pronašla! :zurka::heart:

Šta sam propustila?????

I ko je Paola, predstavite se gosBodoooo! :rtfm:

Back