Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Možda ne daju deci... otkud znam 🤣 Dobro, znači sigurno je glupo pitanje. Nije možda. 🤣
Pa ako neko sa 14 godina ima namjeru da spava s nekim, valjda je bolje da to čini sa zaštitom nego bez.. tako da sumnjam da ima ograničenje. 🤔

Uostalom, iako ima zabrana za prodavanje alkohola i cigareta, ne bih rekla da se to poštuje.. kroz srednju većina djece propuši, a i propije se 🤣

A i gledala sam kako klinke u sred centra otvaraju o klupu pića, ja ni sad ne bih znala tako otvorit :hahaha1:

Pa ako neko sa 14 godina ima namjeru da spava s nekim, valjda je bolje da to čini sa zaštitom nego bez.. tako da sumnjam da ima ograničenje. 🤔

Uostalom, iako ima zabrana za prodavanje alkohola i cigareta, ne bih rekla da se to poštuje.. kroz srednju većina djece propuši, a i propije se 🤣

A i gledala sam kako klinke u sred centra otvaraju o klupu pića, ja ni sad ne bih znala tako otvorit :hahaha1:

Nije tesko, mogu da te naucim :andjeo:

Ovde se u svim radnjama kontrolise ko je punoletan kada kupuje cigarete ili alkohol, narocito ako sumnjaju da si maloletan i bez licne karte ne mozes da kupis.
Pojedini nocni klubovi imaju 2 vrste narukvica, za punoletne i za maloletne kako bi konobari znali kome smeju da prodaju alkohol.

Pozdrav svima :pivce:

U vrijeme kad sam bila maloljetna isto je postojala zabrana za prodaju alkohola, ali smo se nekako provlačili :rumenka:

Najviše je bio problem kad se izađe jer se baš poštovalo da ne služe alkohol maloljetnicima pa su provjeravali lične, ali sam u to vrEme izlazila sa starijima pa kako su naručivali za sebe, provukli bi i za mene. :srecna:

A i kondomi onakavi raznoliki, šareni i dječici na dohvat ruke pored kase a žvake, lizalice, čokoladice na visini!

Back