Pepeljuginazlapolusestra
Iskusan
- Poruka
- 5.680
Dobro da se nije ponudio da ti pomogne u izboru![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro da se nije ponudio da ti pomogne u izboru![]()
Ne postoji to, ali ajde.Nista ne znas Heco
To je za orgijanje sa vise ucesnika![]()
Rekla si da mene više ne vodiš po ozbiljnim sastancima.Obli i ja idemo danas kod Tabića na sastančić! Iznenadićete se![]()
Operater će vam se javiti nikadHvala Minka![]()
Što ne bi mogli, ja sam imala karticu u srednjoj, možda sam imala 16 godinaValjda maloletnici ne mogu imati kreditnu karticu pa ni ne mogu na samouslužnu.
Ma sprdam se.
Zapravo sam lubrikant kupovao samo jednom, jer je tadašnja devojka bila lenja da se prošeta do apoteke. I bio je muški apotekar i gledao me čudno![]()
jeste lepo ali ne bih bas da trljam noge o zeceve![]()
Samo kad ga nisi poredio sa WD-40to ti je boca od 2 L kao onaj šampon od koprive![]()
Sad sam guglao i stvarno ima pakovanje lubrikanta od litarKakvo je to porodično pakovanje lubrikanata, to još ne videh.

Ne računa se kad mazneš svojimaŠto ne bi mogli, ja sam imala karticu u srednjoj, možda sam imala 16 godina![]()
Pa nije da je baš dobro sputavat životnu siluhvala saturnu, posle kažu saturn loš
saturn keva i ćale

Kidišu na mog jarca, ništa im sveto nije![]()

Ja sam mislio da je lubrikant 2 u 1 i da taman posluži damama i za nešto drugo, ne znam kako će to sa bocom od jednog litraSad sam guglao i stvarno ima pakovanje lubrikanta od litar![]()
pa ne sputavam je, kanališem jePa nije da je baš dobro sputavat životnu silu![]()
Kod mojih mi se ne bi moglo da maznem bilo šta. Imala sam svoju, vjerovatno je neko išao sa mnom kad se otvarao taj račun, ne sjećam seNe računa se kad mazneš svojima![]()
I to ima kiselih bananica kod njega...Još si im rekla u kom dijelu grada radi, ja bih se zabrinula![]()
Imaju neke junior.Kod mojih mi se ne bi moglo da maznem bilo šta. Imala sam svoju, vjerovatno je neko išao sa mnom kad se otvarao taj račun, ne sjećam se
A vjerovatno nude banke kartice za mlade ili tako nešto![]()
Imaju danas bankarske ponude za sve i svašta. Od poklon kartica, do paketa za maloletnike gde roditelj samo potpiše otvaranje, a ostalo na ime deteta.Ne računa se kad mazneš svojima![]()
Eto vidišImaju neke junior.

Nezahvalan!Zar tako, a ja se potrudila![]()

Ali možda na samouslužnima ne možes sa tim. I tako se štite od toga da maloletnici kupuju alkohol i cigarete. Ako maznu roditeljima karticu, prodavnica kaže - nismo mi krivi, ne možemo mi to da kontrolišemo.Eto vidiš![]()
Zabrinjavajuće što znam šta je toSamo kad ga nisi poredio sa WD-40![]()
Jesi li navatao ikog za onaj online račun što si reklamirao?Imaju danas bankarske ponude za sve i svašta. Od poklon kartica, do paketa za maloletnike gde roditelj samo potpiše otvaranje, a ostalo na ime deteta.Samo da se plaća banci i sve može.
![]()