- Poruka
- 19.606
To mu je pre bio nik?Zato što ga svakako svi zovu Obli![]()
Zaobljen je, jery?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To mu je pre bio nik?Zato što ga svakako svi zovu Obli![]()

1kg ćevapa u lidlu isto toliko, na akcijama bude i jeftinije
izbor suviše lak između ta dva
Ne voli da ga zovemo Obli.Ali zasto da se nesretnik nazove „Ćamil”, sta je Bogu zgresio?
![]()

Prolaze kao i lubrikantiMožda glupo pitanje, ali je l kondomi prolaze na samouslužnoj ili treba potvrda?![]()

Kako zamišljaš tu potvrdu? Šta kao, dođe kasirka, odmjeri te i provjeri pa kaže 'ovaj može da... vodi ljubavMožda glupo pitanje, ali je l kondomi prolaze na samouslužnoj ili treba potvrda?![]()
'
klize značiProlaze kao i lubrikanti![]()

Ne bi trebala ni ti. Niko.Aha a bolešljiv, ne smije potrbuške ni spavati a kamoli šta drugo![]()
Pa neka onda bas bude Brka.Ne voli da ga zovemo Obli.
Kao kad grbavac pušta brkove da ga zovu Brka.![]()

To mu je pre bio nik?
Zaobljen je, jery?![]()
![]()
![]()
Nisam upućena, ne djeluje velikoJel to ono porodično pakovanje od 10 komada?
Pretpostavio sam.moraš da ih otkucaš i pratnji dva roditelja
Pa neka onda bas bude Brka.
![]()

Bambi, zapamtiću što si na mojoj strani u ovim teškim vremenima.Ali zasto da se nesretnik nazove „Ćamil”, sta je Bogu zgresio?
![]()
To pitaj Minku, ja navijam da bude Čika ObliAli zasto da se nesretnik nazove „Ćamil”, sta je Bogu zgresio?
![]()

To pitaj Minku, ja navijam da bude Čika Obli![]()
Možda ne daju deci... otkud znamKako zamišljaš tu potvrdu? Šta kao, dođe kasirka, odmjeri te i provjeri pa kaže 'ovaj može da... vodi ljubav'
![]()
I pređe ti na njihovu stranu. Nik br. 8.Pa neka onda bas bude Brka.
Ludnica sa vama
![]()
Prolaze kao i lubrikanti![]()

Kakve veze ima... Eto ga novi nik...
Ma pusti ih, ti si tamburiks i ćao zdravo, ne raspravljaj se saS njima.I pređe ti na njihovu stranu. Nik br. 8.![]()
Jok, ja uvek kupujem u marketima. Još uzmem to porodično veliko pakovanje i smeškam se kasirkama dok kucaju cenuZar se lubrikanti prodaju u marketima?
Valjda ih ima samo u apotekama.![]()