- Poruka
- 93.616
A i kondomi onakavi raznoliki, šareni i dječici na dohvat ruke pored kase a žvake, lizalice, čokoladice na visini!
To im vala najveca glupost.
U Lidlu Zivotinjsko carstvo iznad baterija i kondoma a oni u drecavim pakovanjima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A i kondomi onakavi raznoliki, šareni i dječici na dohvat ruke pored kase a žvake, lizalice, čokoladice na visini!
Obli i ja idemo danas kod Tabića na sastančić! Iznenadićete seMa pusti ih, ti si tamburiks i ćao zdravo, ne raspravljaj se saS njima.![]()
Šta god ti treba možeš pisati meni ili @Kćerka Direktora Cirkusa![]()

Ok, daj nam mužaNišta korisno u tom seksovanju nema![]()
Kakvo je to porodično pakovanje lubrikanata, to još ne videh.Jok, ja uvek kupujem u marketima. Još uzmem to porodično veliko pakovanje i smeškam se kasirkama dok kucaju cenu![]()
Dobro da se nije ponudio da ti pomogne u izboruBaš kad sam gledala bananice skapirah da stoje ispod njih
Možda me zbog toga onaj čiko i gledao
![]()

Zabilježeno, javiće Vam se prvi slobodan operater!Treba mi mali tepih i otirac za ispred vrata![]()
Obli i ja idemo danas kod Tabića na sastančić! Iznenadićete se![]()

ja sam ih nakupovao ranije, sad ne moramDošlo tvoje vreme za termofor![]()
Ok, daj nam muža![]()
odavnoSeks je precenjen, elde?![]()
Kakvo je to porodično pakovanje lubrikanata, to još ne videh.
Ma sprdam se.Kakvo je to porodično pakovanje lubrikanata, to još ne videh.

ima takvih i kod mog čena, 300 dinalaNa Temu su jeftiniji plus imaju uši kao plišane igračkice![]()
Tu te odradio Saturn, jer Ma Sco to ne misliodavno

to ti je boca od 2 L kao onaj šampon od koprive![]()

Zabilježeno, javiće Vam se prvi slobodan operater!
Treba mi mali tepih i otirac za ispred vrata![]()

Kakvo je to porodično pakovanje lubrikanata, to još ne videh.

Klošar od apotekara.Ma sprdam se.
Zapravo sam lubrikant kupovao samo jednom, jer je tadašnja devojka bila lenja da se prošeta do apoteke. I bio je muški apotekar i gledao me čudno![]()

hvala saturnu, posle kažu saturn lošTu te odradio Saturn, jer Ma Sco to ne misli![]()