mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.455
Baš je simpa bebeći.Daleko bilo
Samo smo male![]()
Maja sjatka beba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš je simpa bebeći.Daleko bilo
Samo smo male![]()
Neka teleta, nije za svakog ionakoA šteta... džabe zmijsko tElo![]()

Napravila sam kokice![]()
TavaMikrotalasna ili serpa?
delimano, keramička, najbolje mi iz nje. Tiganj ako treba prevod 
I to što kažeš.Neka teleta, nije za svakog ionako![]()

Tavadelimano, keramička, najbolje mi iz nje. Tiganj ako treba prevod
![]()
Nisi shvatio: on je čovjek od riječi. A ko nam nije? Ko?Šalim se.Svejedno. Nego dokon sam pa ne znam šta ću danas sa sobom.
![]()
Ne može :krsta: odavno smo pitali za to, ali taj je neko zaštitio i moraju da se plate autorska prava.Mogli smo stavit i :krsta:![]()
Nisi shvatio: on je čovjek od riječi. A ko nam nije? Ko?![]()
Aha. A šta je sa ovim drugim, možda i neki od ovih koje hoćemo ne mogu?Ne može :krsta: odavno smo pitali za to, ali taj je neko zaštitio i moraju da se plate autorska prava.
hoces reci da ja sa zenama ne umijem samo zbog toga sto se zmija bojim vie nego zena......I to što kažeš.
Tačno kad vidim one mužjake po instagramu što umiju sa zmijama, tigrovima, lavovima, tačno znam da umiju i sa ženama.
A ono kad on skače zbog bube ili duhova, vidi se da nije ni za šta![]()

Ne može :krsta: odavno smo pitali za to, ali taj je neko zaštitio i moraju da se plate autorska prava.
Moguće, suoči se sa svojim strahom.hoces reci da ja sa zenama ne umijem samo zbog toga sto se zmija bojim vie nego zena......![]()

Super, sad uđi u pab i pokaži prvoj devojci koju vidiš taj video.U RL Heco, ne online.
Najblize iskustvo koje sam imao sa zenama ovde je kada smo svi iz smene otisli da u pab da pijemo. Izbaceni smo iz paba i diskoteke zbog fajronta i na kraju zavrsili u neki klub koji je drzao Minkin zemljak (zato smo i ostali do 5 ujutru). Tamo je kolega bacio oko na jednu plavusu za susednim stolom koja je sedela sa jednom crnkom a nasi se vec razbezali kuci ko je kako mogao. Na kraju se ispostavilo da su devojke tu poslovno (najstariji zanat) a nas dvojica dobili po poljubac u obraz za laku noc u obraz. One otisle da spavaju a mi u sledeci bar da pijemo.
Da vidis sta gledam na instagramu ne bi tako govorio, osim jedne Cehinje koja drzi privatno casove jezika pa nekad da neku besplatnu lekciju sve ostalo su gluposti koje razmenjujem sa drustvom.
Jedna od poslednjih stvari...
Rezervni spisak.Aha. A šta je sa ovim drugim, možda i neki od ovih koje hoćemo ne mogu?![]()
Čega se ti plašiš?Moguće, suoči se sa svojim strahom.![]()
Ko ne može više od tri puta?
nadam se da ce vrijeme doci da dobijem i tu zelju....Moguće, suoči se sa svojim strahom.![]()
Super, sad uđi u pab i pokaži prvoj devojci koju vidiš taj video.
Šalim se, nemoj
Mada...![]()