Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Pa nema ga. Plašila sam se igli, ali to sam prevazišla. :flert:

Moglo bi se reć da se plašim visine, ali recimo ne plašim se kad sam u avionu, već samo negdje gdje nema ograde ili je neka litica a visoko.. mada strahovi od visine i od buke su urođeni, odnosno od izmicanja tla i naglog jakog zvuka, svi ostali su stečeni.
To je ustvari strah od dubine, ne od visine.

Plivam kao riba, smijem skočiti u vodu sa fine visine ali plašim se dubokog mora. U rijekama ne volim plivati u jezero ne bih ušla ni da mi plate.
Držim se onoga: voda zove kukavice, hrabri će joj sami doći. Ne volim mangupisanja u dubokoj vodi, plivam i to je to.

Meni su samo zmije problem. Pretpostavljam da je to iz detinjstva naučeno ili neka trauma, ali mi je ipak tako neshvatljivo da ih neko voli, dodiruje... 😁
Jesi gledao kao mali možda film Zmije u avionu ? 🤔

Brat i ja smo ga gledali zajedno, mislim da taman od tad on zmije ne voli, a ja volim. 🤣

Doduše kad je taj film bio aktuelan, Vi ste bili već veliki :flert:

Jesi gledao kao mali možda film Zmije u avionu ? 🤔

Brat i ja smo ga gledali zajedno, mislim da taman od tad on zmije ne voli, a ja volim. 🤣

Doduše kad je taj film bio aktuelan, Vi ste bili već veliki :flert:
Kao mali? 😁 Kad su ga snimili imao sam... dosta godina.😁

Edit: ovako ja krenem da pišem odgovor na prvu pročitanu rečenicu 😁

Plivam kao riba, smijem skočiti u vodu sa fine visine ali plašim se dubokog mora. U rijekama ne volim plivati u jezero ne bih ušla ni da mi plate.
Držim se onoga: voda zove kukavice, hrabri će joj sami doći. Ne volim mangupisanja u dubokoj vodi, plivam i to je to.
a da si narucis termin kod same sebe :D :heart:

Back