Peropapacoder
Aktivan član
- Poruka
- 1.669
i to valja..Sinoć sam pustio pesmu koja me raznosi i ništa, samo me raznela, nikakvi pozitivni efekti, samo plakio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i to valja..Sinoć sam pustio pesmu koja me raznosi i ništa, samo me raznela, nikakvi pozitivni efekti, samo plakio.
A da, pardon, a sa tobom ne može jer si muškastaMože vala komotno i sa tobom, sav si ženskast![]()

Tako jeA da, pardon, a sa tobom ne može jer si muškasta![]()
Sinoć sam pustio pesmu koja me raznosi i ništa, samo me raznela, nikakvi pozitivni efekti, samo plakio.
Ko ga je tjerao da se drogira, mene to ne rastužiPreslusaj ovaj album...
Ceo album je prica o zivotu momka po imenu Dzonatan Stil, na kraju se obesi zicama za gitaru na bini.

Ok, sad već malo postaje jasnije zašto ne možeš da nađeš devojkuPreslusaj ovaj album...
Ceo album je prica o zivotu momka po imenu Dzonatan Stil, na kraju se obesi zicama za gitaru na bini.
Ma pusti ga, tačno ću ga opet vratiti na ignoreMeni se vise svidja moja teorija![]()
Meni su samo zmije problem. Pretpostavljam da je to iz detinjstva naučeno ili neka trauma, ali mi je ipak tako neshvatljivo da ih neko voli, dodiruje...Pusti zavijanje vukova da te uspavaju![]()
Što?Ma pusti ga, tačno ću ga opet vratiti na ignore![]()
Imaš sreće što je @mali roker tu inače bi dobio sadMeni su samo zmije problem. Pretpostavljam da je to iz detinjstva naučeno ili neka trauma, ali mi je ipak tako neshvatljivo da ih neko voli, dodiruje...![]()
To je ustvari strah od dubine, ne od visine.Pa nema ga. Plašila sam se igli, ali to sam prevazišla.
Moglo bi se reć da se plašim visine, ali recimo ne plašim se kad sam u avionu, već samo negdje gdje nema ograde ili je neka litica a visoko.. mada strahovi od visine i od buke su urođeni, odnosno od izmicanja tla i naglog jakog zvuka, svi ostali su stečeni.
Pa nije baš, ne plašim se dubine u moru npr.To je ustvari strah od dubine, ne od visine.
Ništa novo.Imaš sreće što je @mali roker tu inače bi dobio sad![]()
Ko ga je tjerao da se drogira, mene to ne rastuži![]()
Jesi gledao kao mali možda film Zmije u avionu ?Meni su samo zmije problem. Pretpostavljam da je to iz detinjstva naučeno ili neka trauma, ali mi je ipak tako neshvatljivo da ih neko voli, dodiruje...![]()

Neću, nije se objesio tako što se okliznuo, suicid je, a to ne želim da znam.Nije bilo zbog droge.
hoces da ti ispricam pricu ili da ti okacim film od 20-ak minuta da pogledas kako je doslo do toga?
Ok, sad već malo postaje jasnije zašto ne možeš da nađeš devojku![]()

Kao mali?Jesi gledao kao mali možda film Zmije u avionu ?
Brat i ja smo ga gledali zajedno, mislim da taman od tad on zmije ne voli, a ja volim.
Doduše kad je taj film bio aktuelan, Vi ste bili već veliki![]()
Neću, nije se objesio tako što se okliznuo, suicid je, a to ne želim da znam.
a da si narucis termin kod same sebePlivam kao riba, smijem skočiti u vodu sa fine visine ali plašim se dubokog mora. U rijekama ne volim plivati u jezero ne bih ušla ni da mi plate.
Držim se onoga: voda zove kukavice, hrabri će joj sami doći. Ne volim mangupisanja u dubokoj vodi, plivam i to je to.