Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 12.186
Prenapumpali je.Tebi nije pukla guma, tebi je eksplodirala guma

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prenapumpali je.Tebi nije pukla guma, tebi je eksplodirala guma

Ako postoji neki pojam koji definiše nemarnost u struci to je vulkanizer.Bila kod vulkanizera 20 min prije. Samo BUM![]()
Elvira, kraljica tameZaključili smo valjda već odavno da jesam.Ko je?
![]()
Taj mi Agi preporučila, ali nisam našao.
Nije ovo do vulkanizera, ovo je loša guma, čim se ovako odvoji spoljni zidAko postoji neki pojam koji definiše nemarnost u struci to je vulkanizer.Nema jednostavnijeg posla i više prouzrokovanih problema.
Mogli ste 5x do sada okačiti.Ne znaš ko je Elviraaaaa?![]()
Nikad video, nikad čuo. Valjda.Elvira, kraljica tame
![]()
Ja zvala, ali dzabaTo bi objasnilo zasto si me odmah zvala kada je dosla @Lorelaj92
Mislim da mora tako eksplodirati, jer je tuda svakako najslabija, prelaz tvrdo-meko.Nije ovo do vulkanizera, ovo je loša guma, čim se ovako odvoji spoljni zid
Stari DOT verovatno
Bio pre jedno 3-4 godine. I to na silu
Kolege mene i jos jednog metalca strpale u kola i vozi za Svabac na vasarda nam pokazu sta propustamo posto nikad ranije nisam bio na takvim okupljanjima.![]()
A tamo rapsodija u blatu,volovi na raznju,krompiri na zemlji,mast kaplje sa volova na one krompire a Svabani umacu hleb u tu mast i onako one krompire sa zemljom ih jedu.
Neka muzika koju ja nikad u zivotu nisam cuo,po blatu leze pijani da'l ljudi,da'l svinje (ne mozes ih razaznati) ko je ko.
Paralelni univerzum jbt.
Posle kada sam se napio i zamastio i navario jedva su me u gepek strpali a morali smo da bezimo za bg jer sam po prici uhvatio neku pevaljku za dupe (ja se toga ne secam) a pevaljka je zena od nekog gazde kod koga smo se zamastili bili pa je ovaj potegao pistolj i rekao da de pobiti sve beogradjane
Elvira, kraljica tame
![]()

Da, uvek puca po obodu ali nikad ne eksplodira osim ako nije loša guma i slMislim da mora tako eksplodirati, jer je tuda svakako najslabija, prelaz tvrdo-meko.Pojma nemam.
Dobar je i ovaj kog si kupioTaj mi Agi preporučila, ali nisam našao.![]()