Serpenti
Iskusan
- Poruka
- 6.239
Mogao bi se stavit onaj Herojkov sa karminom isto. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Koja dva?Može, ali dodaj i ona dva koja sam ti rekla
To su 4, pa ostale nek stavljaju koje hoće.![]()
Gde, na mrežama? Ajde, brate, Češka, prelepa arhitektura, prilično i romantična, najviše pabova u Evropi po glavi stanovnika... sad je jesen...Moja iskustva tu su jako ogranicena i ne bas pozitivna.
Nemam nameru da kukam kao on, ja znam da sam tu jedini problem ja a ne sve zene oko mene.
Imam pravo svaku da pozovom i da me ona odbije, to je normalno.
A kakvu cu da nadjem... jedino me tesi sto nemam puno para pa sam sponzorusama daleko od ciljne grupe![]()

Šta?

Moram malo da ga lažem da bi stekao samopouzdanjeŠta ćešsvako ima svoju muku. Biće bolje
![]()

Još oni kažu "to je samo primer"Ja mislim da se on samo za onu gujicu bori tamo, a ne daju mu![]()
Prošle godine L uspevala nekako sa 3 da se provuče iz fizike.Nju sam jedva polozio dok sam studirao
Pokojni nastavnik u osnovnoj je bio toliko los da sam osnove fizike poceo da ucim tek u 1 semestru.
U srednjoj promenili 4-5 profesora za 3 godine, ni imena im nisam svima zapamtio.
Ja ću tetki da odnesem lek.I vama savjetujem da kljucate sa trenerom
Eto primjera da djelim savjete tamo gdje znam o čemu pričam![]()
Nije jošJe l ti to trener vratio kljucanje?![]()

Mijenjaj treneraNije još![]()

Sačuvano. Video sam, nego posle sam izgubio.Ne čitaš mi poruke
Mislila sam na ova dva -i![]()
![]()
Mrtvo slovo na papiru, u praksi nisamNe dopada mi se što ispod Lobicinog nicka stoji - Iskusan![]()
Muzika za moje napaćene ušiMrtvo slovo na papiru, u praksi nisam![]()
Nemoj opet da izgubišSačuvano. Video sam, nego posle sam izgubio.![]()