Pepeljuginazlapolusestra
Iskusan
- Poruka
- 5.680
Mrtvo slovo na papiru, u praksi nisam![]()
Poslije smajlića, i ove titule da im mijenjamo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mrtvo slovo na papiru, u praksi nisam![]()

Pa da, ko bi inače iskusan pričao kako je iskusanMuzika za moje napaćene uši![]()

To mi nikad nije palo na pametMijenjaj trenera![]()

Polako ali sigurno pravimo revolucijuPoslije smajlića, i ove titule da im mijenjamo
![]()

Ma znam ja da ti nisi iskusna, daleko se kazaloPa da, ko bi inače iskusan pričao kako je iskusan![]()

Trudne?
PaSutra nam neće dati ni smajlije.![]()
A šteta... džabe zmijsko tEloMa znam ja da ti nisi iskusna, daleko se kazalo![]()

Gde, na mrežama? Ajde, brate, Češka, prelepa arhitektura, prilično i romantična, najviše pabova u Evropi po glavi stanovnika... sad je jesen...
Vreme je za
Pogledajte prilog 1806317
Nemoj ganjati nafurane po instagramu![]()
Polako ali sigurno pravimo revoluciju
Mogli bi i dizajn da promijene, da bude ljepša plava![]()

I ja sam pa ništa.Pajavno je obećao možda i bude
Polako ali sigurno pravimo revoluciju
Mogli bi i dizajn da promijene, da bude ljepša plava![]()
A Tab je čovjek od riječi, ponekad malo odsutan i spor ali od riječi i pored svih obaveza bavi se i namaI ja sam pa ništa.![]()

Skoro u četrdesetimDaleko bilo
Samo smo male![]()

Daa, pastelno plava i ova bijela da je više bijela a ne ovako da vuče na sivo.Može pastelno plava, da ne kažem bebeća![]()

A ražanj nismo imali ni tamoA ražanj smo zaboravili Pogledajte prilog 1806335![]()

Šalim se.A Tab je čovjek od riječi, ponekad malo odsutan i spor ali od riječi i pored svih obaveza bavi se i nama![]()