makica333
Obećava
- Poruka
- 55
Gratuluji k úspěšnému složení zkoušky z češtiny. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gratuluji k úspěšnému složení zkoušky z češtiny.![]()

Ne, to mi je nesuđena zemlja.Dekuji
I ti si u Ceskoj?

Čestitke, Snovko.Stigli rezultati, polozio sam
![]()
Bravo dušo!Hvala sumi![]()
Nameravala sam da upišem studije u Pragu. Međutim, nisam dobro uradila prijemni test, tako da ona ostade nesuđena.Kako nesudjena?![]()
Cestitam!Znanje jezika za trajni boravak![]()
Ko ima Mars uNisi, imamo ga i @Žardinjera i ja![]()

On je blizu Praga, nekih 280 kilometara, divan mladić, pametan, drag, visok, plećat i tako to. Zna jezik, vidjela si i sama da je položioNameravala sam da upišem studije u Pragu. Međutim, nisam dobro uradila prijemni test, tako da ona ostade nesuđena.
Posećujem jednu drugaricu u Brnu. U kom si ti mestu?
pažljiv je, ne pije, ne puši, ne drogira se 
Može li i nama koji ga još uvek preživljavamo?Dobar dan svima koji su preživjeli ponedjeljak![]()
Vama posebno! Ma dobro je, samo nek je jutro prošloMože li i nama koji ga još uvek preživljavamo?

Nameravala sam da upišem studije u Pragu. Međutim, nisam dobro uradila prijemni test, tako da ona ostade nesuđena.
Posećujem jednu drugaricu u Brnu. U kom si ti mestu?
Tek počinjeDobar dan svima koji su preživjeli ponedjeljak![]()
Izmjeni to umjesto "slobodno" stavi "obavezno"! I da se nisi usudio pitati jel prijateljica udata, ima li kike itd.Pardubice, 100 km istocno od Praga i oko 150 km severozápadno od Brna.
Ako krenete u Prag kada je posetis sledeci put javi se slobodno.
Meni je Češka ispala slučajno kada sam tražio posao, brzo mi se svidela da sam pozeleo da ostanem.
Kako majke ti, budan si od 7!Tek počinje![]()
Jbg, direktorske mukeKako majke ti, budan si od 7!