Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Hvala Agi :zag:

Cestitam!
Mislio sam da si polagao test za drzavljanstvo.
Sta omogucava trajni borsavak?

Koji su ti uslovi da bi stekao njihovo drzavljanstvo?

Trajni boravak najmanje 5 godina i položen B1 ispit znanja jezika kao i neko polaganje oko kulture i istorije.
Bez ovoga ne mogu ni da probam za drzavljanstvo.

Kada dobijem vizu mogu lakse da promenim posao, manje peripetija sa papirima, lakse do kredita za stan i auto a ako bih imao i decu onda bi ona bila osigurana preko mene. Sa radnom vizom se to posebno placa svakog meseca.

Samo da Snovko ne počne sa zekama, kikama, komšinicama :D
Snowkooooo, idemo jakoo!

Ne znam kako se kaze kika na češkom :prstic:
Znam za zeke i susede :lol:

On je blizu Praga, nekih 280 kilometara, divan mladić, pametan, drag, visok, plećat i tako to. Zna jezik, vidjela si i sama da je položio :) pažljiv je, ne pije, ne puši, ne drogira se :)

100 km Minka :rtfm:
Sat vremena vozom, možeš na Google maps da proveris.

Al' si me ishvalila sada :zag:

Trajni boravak najmanje 5 godina i položen B1 ispit znanja jezika kao i neko polaganje oko kulture i istorije.

Kada dobijem vizu mogu lakse da promenim posao, manje peripetija sa papirima, lakse do kredita za stan i auto a ako bih imao i decu onda bi ona bila osigurana preko mene. Sa radnom vizom se to posebno placa svakog meseca.
Koliko godina si u Češkoj?

Snowko, čestitam :sampanjac:
Nazdravila bih rado vinom iz tvog kraja, ali odavno je popijeno :(
A dušmani ne daju da odem po novi kontigent :besna:

Sledeci put dodji u moj kraj kada sam i ja dole pa da te spojím sa ljudima koji mogu da ti salju periodicne posiljke ;)

Ti si moja pametnica!
Nijednog trenutka nisam sumnjala u tebe

Ti si moja pametnica!
Nijednog trenutka nisam sumnjala u tebe
Ali mene više voliš, dobro je mama, šta ga hvališ tri posta

Scream GIF by Originals

Back