pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.778
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko? znam samo za ozijaEste videli ko je sve pomro od muzicara ovih dana. Sto star, sto mlad.
Kaze moje dete kad je Ozi umro, posto je ocito dugo bio prvi na listi, da je otvorio portal i da ce sad svi da umru.
Este videli ko je sve pomro od muzicara ovih dana. Sto star, sto mlad.
Kaze moje dete kad je Ozi umro, posto je ocito dugo bio prvi na listi, da je otvorio portal i da ce sad svi da umru.
A Halid?!ko? znam samo za ozija
e daA Halid?!
Treba da se osnuje poseban nagradni fond za ovakve i da iznos bude veći nego za original.
e da
nego spomenula ozija pa mi na umu bili stranci čupavcy
da da video sam al zaboravioAce iz KISS je umro pre nedelju dana.

Uvek volim da procitam opis nke knjigeDrugo sto sam uzNela je treci deo Knausgorovog Moj zivot.
Kanim se da se opet uknausgorisem. Jer se tako zivi detaljno sa njim kad uskocis.
Treci deo je opet u detinjstvu.
Prvi je bio i o odrastanju i o sopstvenom ocinstvu, oba ugla. Ali najvise o smrti i ocu, to je bilo dobro, o smrti oca mocno.
Drugu sam razvukla, razvoj ljubavi i stvaranje porodice mi nije bilo tako dinamicno ili je do mog seckanog citanja.
E sad se radujem sto je opet na detinjstvu. Pravi lupinge tamo amo stalno i pise i o svom pisanju toga svega.
Svaka sledeca knjiga po obimu samo raste.
Bibliotekar autisticni je rekao da je poceo i zakljucio da ga doticni ic ne zanima da bi.mu citao biografiju, hahaa.

Ejs iz Kissa i Sem iz Lipm bizkita.ko? znam samo za ozija
Au breEjs iz Kissa i Sem iz Lipm bizkita.
Da nema pojma ona od cega je umro. Misli da je imao transplataciju jetre. Ali da li ranije ili sad ko zna. Pa kaze nisam mislila na mladje kad sam to rekla, ali sad je ocigledno i ta opasnost.Au bre
Limp Bizkit?
Pa zar oni nisu mladja ekipa?

A dobro sadDa nema pojma ona od cega je umro. Misli da je imao transplataciju jetre. Ali da li ranije ili sad ko zna. Pa kaze nisam mislila na mladje kad sam to rekla, ali sad je ocigledno i ta opasnost.
Kod nas onaj jadan iz pozara u Makedoniji. To je ne zanima...
Neverovatnije je kako nekima nije nista.A dobro sad
ti znas da su muzicari a posebno rokeri najrizicnija grupa
koliko su strpali gudre u sene i alkohola i duvanili
a neki ni danas ne prestaju
dobro ih je vecina jos ziva