Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Drugo sto sam uzNela je treci deo Knausgorovog Moj zivot.
Kanim se da se opet uknausgorisem. Jer se tako zivi detaljno sa njim kad uskocis.
Treci deo je opet u detinjstvu.
Prvi je bio i o odrastanju i o sopstvenom ocinstvu, oba ugla. Ali najvise o smrti i ocu, to je bilo dobro, o smrti oca mocno.
Drugu sam razvukla, razvoj ljubavi i stvaranje porodice mi nije bilo tako dinamicno ili je do mog seckanog citanja.
E sad se radujem sto je opet na detinjstvu. Pravi lupinge tamo amo stalno i pise i o svom pisanju toga svega.
Svaka sledeca knjiga po obimu samo raste.
Bibliotekar autisticni je rekao da je poceo i zakljucio da ga doticni ic ne zanima da bi.mu citao biografiju, hahaa.

Este videli ko je sve pomro od muzicara ovih dana. Sto star, sto mlad.
Kaze moje dete kad je Ozi umro, posto je ocito dugo bio prvi na listi, da je otvorio portal i da ce sad svi da umru.

Mislim da je Ace pre par dana. Valjda Dzin nece da iskoristi njegovu sahranu za neku promociju i da drzi govor tamo.

Drugo sto sam uzNela je treci deo Knausgorovog Moj zivot.
Kanim se da se opet uknausgorisem. Jer se tako zivi detaljno sa njim kad uskocis.
Treci deo je opet u detinjstvu.
Prvi je bio i o odrastanju i o sopstvenom ocinstvu, oba ugla. Ali najvise o smrti i ocu, to je bilo dobro, o smrti oca mocno.
Drugu sam razvukla, razvoj ljubavi i stvaranje porodice mi nije bilo tako dinamicno ili je do mog seckanog citanja.
E sad se radujem sto je opet na detinjstvu. Pravi lupinge tamo amo stalno i pise i o svom pisanju toga svega.
Svaka sledeca knjiga po obimu samo raste.
Bibliotekar autisticni je rekao da je poceo i zakljucio da ga doticni ic ne zanima da bi.mu citao biografiju, hahaa.
Uvek volim da procitam opis nke knjige
ali sad si me zainteresovala
Samo prvo moram opet da se uclanim u biblioteku
:cool::cool::cool::cool:

Au bre
Limp Bizkit?
Pa zar oni nisu mladja ekipa?
Da nema pojma ona od cega je umro. Misli da je imao transplataciju jetre. Ali da li ranije ili sad ko zna. Pa kaze nisam mislila na mladje kad sam to rekla, ali sad je ocigledno i ta opasnost.

Kod nas onaj jadan iz pozara u Makedoniji. To je ne zanima...

E da i iz Kristala :(

Da nema pojma ona od cega je umro. Misli da je imao transplataciju jetre. Ali da li ranije ili sad ko zna. Pa kaze nisam mislila na mladje kad sam to rekla, ali sad je ocigledno i ta opasnost.

Kod nas onaj jadan iz pozara u Makedoniji. To je ne zanima...
A dobro sad
ti znas da su muzicari a posebno rokeri najrizicnija grupa
koliko su strpali gudre u sene i alkohola i duvanili
a neki ni danas ne prestaju
dobro ih je vecina jos ziva

A dobro sad
ti znas da su muzicari a posebno rokeri najrizicnija grupa
koliko su strpali gudre u sene i alkohola i duvanili
a neki ni danas ne prestaju
dobro ih je vecina jos ziva
Neverovatnije je kako nekima nije nista.

Posle Bilijevog stripriza na koncertu sad gledamo i Bilija pored Tilija na njenom zidu haha.

@Tu okolo
evo ti Soko estradna pricca istinita
sta alkohol i gudra ucine

kad je Keith Richards glumio onog gusarskog kapetana
u onoj trilogiji sa Dzoni Depom
dosao kod sminkerke da mu sredi facu da bude stari kapetan
zena ga pogledala i ledeno rekla
vama sminka ne treba vec izgledate kao matora olupina
Kazu da je popizzdeo toliko da tri dana nije dolazio na snimanje
:hahaha::hahaha::hahaha:

Back