- Poruka
- 93.618
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si nasledila pamet od majke i sposobnost i vrednoću ne znam od koga!I samo da znaš, za 7 godina u Češkoj ja bih postala premijerka Slovačke!![]()
Onaj što su ga upucali ko zecaI samo da znaš, za 7 godina u Češkoj ja bih postala premijerka Slovačke!![]()
Oće malo da cugne, ebiga!On je blizu Praga, nekih 280 kilometara, divan mladić, pametan, drag, visok, plećat i tako to. Zna jezik, vidjela si i sama da je položiopažljiv je, ne pije, ne puši, ne drogira se
![]()
Kako reče Zoran Radmilović Svetozaru Cvetkoviću: a ti misliš da pijem što volim?Život mora nečim da se malo ulepša
Još bolja je maksima mog druga sa Krste, inače alkosa:Kako reče Zoran Radmilović Svetozaru Cvetkoviću: a ti misliš da pijem što volim?
DiFan siSledeci put dodji u moj kraj kada sam i ja dole pa da te spojím sa ljudima koji mogu da ti salju periodicne posiljke![]()
ali više volim da sam on d fejs ov d plejs, npr. u raskalašnoj vinariji Jović 

Oće malo da cugne, ebiga!
Tačno ga provalim po pisanju nekad
Al neka!
Život mora nečim da se malo ulepša
DiFan siali više volim da sam on d fejs ov d plejs, npr. u raskalašnoj vinariji Jović
![]()
Od mužaTi si nasledila pamet od majke i sposobnost i vrednoću ne znam od koga!
Pa šta?Pivce lepo a nije skupo.
Predsednica kucnog saveta me videla kako unosim gajbu u lift jer me mrzi da idem svakih par dana za pivo.
Još bolja je maksima mog druga sa Krste, inače alkosa:
"E da mi je da se otreznim, pa da se napijem ko čovek!

Pa šta?
Niste u prohibiciji!
Tvoja stvar šta ćeš da unosiš u svoj stan

Pa ako ti se nije nasrala za gajbu, onda je sve tvoj tripMali lift pa smo se malo zgurali
Zena u penziji, jako fina i ljubazna.
Zašto?Mogu da vas upoznam![]()
Ima li kikeMali lift pa smo se malo zgurali
Zena u penziji, jako fina i ljubazna.
NijednuKoliko vi pojedete mandarina (kila) na dan?
3, 4.Koliko vi pojedete mandarina (kila) na dan?
A i zasigurno mu je komšinica jer žive u istoj zgradi!Ima li kikei sijede kike su kike!
3-4 kilograma?3, 4.
Plus jedno dve jabuke i činiju grožđa
To je sad u oktobru neki standard.