- Poruka
- 113.091
A nije tolikoDrugim rečima pasivna
Ume Riba da pomahnita
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A nije tolikoDrugim rečima pasivna
Mars u Ribama nije pasivna agresija
Više ona pritajena, iza kulisa, neočekivana. Što bi neki rekli - zlobna.![]()

Ima li nečeg novog ovde, osim drogiranja ?

Mislim da su svi muškarci pomalo, bilo direktno bilo pasivno, no to i nije nužno loše. Samo je bitno da znaju da usmjere taj dio sebe, i da imaju visok stepen samokontrole.I moj muž je Lav sa Marsom u Raku
Jeste pasivno agresivan

Ne, jer nije isto.Drugim rečima pasivna
Nije zlobna, nego ti ne leže Marsovske aktivnostia moja nije zlobna![]()
Ih to je još i dobro šta se nekima priviđa ovdeVidim, mora da je dobra roba kad vam se priviđaju neke ribe na Marsu.![]()

U reduNe, jer nije isto.
Ja imam dobro aspektovan egzaltiran Mars u Prvom poljuMislim da su svi muškarci pomalo, bilo direktno bilo pasivno, no to i nije nužno loše. Samo je bitno da znaju da usmjere taj dio sebe, i da imaju visok stepen samokontrole.![]()
Za 3 i po dana 2700 postova. Što ja do donosim tortu ?Bice ako si donela tortu![]()
Slabo je to, daleko je 800 strana do nove kafaneKo je rekao da nam je loše prolazno vreme...Za 3 i po dana 2700 postova.
Pa oni koji su plaćeni da pišu mogu samo da nam zavide.
![]()
Ček prvo da ukapira ko siŠto ja do donosim tortu ?
Što ja do donosim tortu ?

Ne plaćaju nas. Za svoju dušu. Taman.Slabo je to, daleko je 800 strana do nove kafane
Taj Ma više reaguje iz nemoći, ne iz zlobe per se.a moja nije zlobna![]()
Šta, vas ne plaćaju?Ko je rekao da nam je loše prolazno vreme...Za 3 i po dana 2700 postova.
Pa oni koji su plaćeni da pišu mogu samo da nam zavide.
![]()
Svi smo agresivni,mislim na oba pola,ali usled hormona i društveno fizičkog uslovljavanja, svaki pol ispoljava drugačijeMislim da su svi muškarci pomalo, bilo direktno bilo pasivno, no to i nije nužno loše. Samo je bitno da znaju da usmjere taj dio sebe, i da imaju visok stepen samokontrole.![]()
S tim Ma u prvoj kući bi trebalo da postoji fiz. aktivnost na dnevnom nivou, da se ta energija troši i obnavlja, a kako je još i Venera tu.. aktivnost se sama od sebe namećeJa imam dobro aspektovan egzaltiran Mars u Prvom polju
Znači......kad pobesnim....

Plaćali su me na onom drugom mestu. Meni dosta.Šta, vas ne plaćaju?![]()
Pa tek sam otvorila već bi da je zatvoriš kao što si i LoSlabo je to, daleko je 800 strana do nove kafane

Pa tek sam otvorila već bi da je zatvoriš kao što si i Lo![]()

Bilo bi tako da mi Saturn vladar nije okovao Sunce i MesecS tim Ma u prvoj kući bi trebalo da postoji fiz. aktivnost na dnevnom nivou, da se ta energija troši i obnavlja, a kako je još i Venera tu.. aktivnost se sama od sebe nameće![]()
Taj Ma više reaguje iz nemoći, ne iz zlobe per se.
Je li tebi Saturn u Ovnu ili Biku?
Znam da smo isto godište, ali mislim da je negdje na ljeto Sa mijenjao znak te godine![]()