- Poruka
- 112.165
Pa Jarac ima donji deo tela riblji, kao sirenaNe znam s čim to ima veze, ali ja sam nekako kroz život baš okružena ribama.
Kao prijateljima mislim, u familiji ih skoro pa i nemam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa Jarac ima donji deo tela riblji, kao sirenaNe znam s čim to ima veze, ali ja sam nekako kroz život baš okružena ribama.
Umeju da vas raskraveNe znam s čim to ima veze, ali ja sam nekako kroz život baš okružena ribama.
Da nas raskrave. Na kravlje faktore razabru, iako smo jarci.Umeju da vas raskrave
u mom gradu je bio Hodza.....i uhapsen sirotan......saznalo se da je bio i Parok kod Dervente i Pop kod Modrize....a pravo mu ime bilo Jovan.....U crkvi blizu mog ćaleta je bio ustolicen pop Žika
Meni je bio vrlo simpatičan jer je bio dobrodušan, tolerantan, ljudski topao!
I jednog dana ga nestade!
Na neki velimi crkveni praznik u crkvi se susretnu njegova popadija i njegova švalerka i počupaju da je sve treslo
I zglazno siroti Žika, premestili su ga ko zna gde
Raskraviti znači otopiti u smislu opustitiDa nas raskrave. Na kravlje faktore razabru, iako smo jarci.![]()
A nije ga sjebalo lažno predstavljanje i laganje silnog sveta?u mom gradu je bio Hodza.....i uhapsen sirotan......saznalo se da je bio i Parok kod Dervente i Pop kod Modrize....a pravo mu ime bilo Jovan.....
i isto ga sjebale zene ljubomorne.....grehota i pred Bogom i Alahom....
Ma znam. Našalila sam se gore.Raskraviti znači otopiti u smislu opustiti
Uspela sam shvatitiMala igra riječima.![]()
ma kakvi.....u njemu krivice ni zrno....A nije ga sjebalo lažno predstavljanje i laganje silnog sveta?
Aj' što su ogorčeni nego što proganjaju svetosavskom erotikomLepo si to rekao
DA ponovim- lično me jako nervira rat među polovima,podele,podele,podele, antagonizam prema svemu različitom
Ne mislim da je i jedan pol superiorniji,dapače zajedno čine harmoniju, nadopunjavanje,Savršenog Androgina
Ali postoje i neki arhetipi duboko ukorenjeni u nama a prirodno stvoreni usled hiljada i hiljada godina provedenih u određenim uslovima
I tu jeste muškarac zaštitnik ali ne i gospodar, kao što je žena stub kuće ali ne i rob
Ženka podsvesno bira Alfu iz razloga da joj potomstvo bude jače i zdravije
Vremena su se promenila, možda i nabolje,ali ljudska priroda nije mnogo
Današnja borba za opstanak izgleda drugačije ali i dalje postoji
Ja sama sam prilično nekonvencionalna, moje čuđenje vašem brijanju je bilo što je to za mene novo ali ne i za osudu
E sad,možda jesu ove generacije dobre, ovi Studenti baš to i pokazuju,ali ne mogu se složiti da žive u srećnom vremenu
Ne samo kod nas
Meni se takođe vi kao ekipa baš dopadate i lepo je da ste takvi
Zato se i družim sa vama a ne sa ogorčenom većinom iz moje generacije
Taman je Pero spomenuo zubare (ili zubarke).
Vodenkoza. Otkrivamo nove vrste.Ja Vod/Koza![]()
![]()
Nemam pojma kakvo je stanje. Sutra idem da mi šiju sinus izgleda. Videćemo u 10hTaman je Pero spomenuo zubare (ili zubarke).
Kakvo je kod tebe stanje po tom pitanju?
nije do mene...do ajkula je....Taman je Pero spomenuo zubare (ili zubarke).
Kakvo je kod tebe stanje po tom pitanju?
Maksimum od SaturnaJa Vod/Koza![]()
![]()
Ajoj, do sinusa došlo? Držim palčeve da sve bude ok. Nećeš umrijeti od straha, ne brini.Nemam pojma kakvo je stanje. Sutra idem da mi šiju sinus izgleda. Videćemo u 10h
Ako ne umrem od straha noćas![]()
Ne znaju ni oni... videćemo ujutroAjoj, do sinusa došlo? Držim palčeve da sve bude ok. Nećeš umrijeti od straha, ne brini.![]()