- Poruka
- 92.206
Kod mene spremno staročeško.
Ili da ipak nabavim neko drugo uzevši u obzir s kim igramo.![]()
Ja ovde nisam nasao hrvatsko pivo, imaju jedino mandarine u Lidlu

Hoces da pises pricu za takmicenje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod mene spremno staročeško.
Ili da ipak nabavim neko drugo uzevši u obzir s kim igramo.![]()
isto votka al ni nalik....To nešto kao votka?
Morat ću ti slati onda.Ja ovde nisam nasao hrvatsko pivo, imaju jedino mandarine u Lidlu
Hoces da pises pricu za takmicenje?
Morat ću ti slati onda.
Za priču ima još nešto malo vremena?
Smijemo li reći jesmo li pisali?![]()
Umjesto da se uhvatimo olovke i papira, mi s pivom pred utakmicu.![]()
Kako znaš?Pravis palacinke?![]()
Ne znam da li je to dozvoljeno, mozda @Džudi S moze da nam kaze.
A znate da u ovo doba pijem kafu, više ništa neću kliknuti što okačite
Vala, isplakah se i jae, ebote...ja imam prijateljicu sa Romanije....njena mama place za Halidom kao dijete kaze ona...ne za Halidom koji pjeva...nego za Halidom kao Beslicem, komsijom iz te familije.....
ebiga, svaka cast....
Koliko ih najmanje mora biti za konkurs?Misliš da produžim rok za predaju priča?
Dugo nismo imali književni konkurs, da izmenim to pravilo, ali samo za ovaj konkurs?
Misliš da produžim rok za predaju priča?
Dugo nismo imali književni konkurs, da izmenim to pravilo, ali samo za ovaj konkurs?
Je l stvarno pišete na papiru ili...?Umjesto da se uhvatimo olovke i papira, mi s pivom pred utakmicu.![]()
Glupo je nas nazivati nekim nevernicima jer nema tu šta da se veruje ili ne, to je naučno dokazano budalaštinaIma nas koji samo čitamo jer nemamo šta reći pošto ne verujemo u horoskop.![]()
Srećan joj život želimZdravo Minka
Bio danas kod drugara, doveo malecku iz porodilista. Raduje se flasici kao on flasi![]()
A ja nisam otvorila dok ti sad ovo nisi rekla. Kud sam i sad.A znate da u ovo doba pijem kafu, više ništa neću kliknuti što okačite![]()
Kako znaš?
Mada ne trenutno, već su napravljene, a vala i pojedene![]()
Ma vidiš kako pišemo. S pivom u ruci gledajući nogomet.Je l stvarno pišete na papiru ili...?![]()