Amelie
Buduća legenda
- Poruka
- 28.978
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O, Bože. Najjače je ovo "ljubomorna časna sestra i čistačica". Jer nisu bile dio veličanstvene sedamnaestorke?procitah sinoc na Index da je nekakav biskup iz Perua imao 17 ljubavnica. Razotkrile ga ljubomorna casna sestra i cistacica....
To je pravi popm\, PR religije..... Treba ga za papu jer ima zdrava interesovanja i siroko srce....
jedino mi nije jasno kako je mogao sva imena da im zapamti,,,,
ja mislim da su bile....i da se on sjebo sa imenima...i onda nasta zaeb....O, Bože. Najjače je ovo "ljubomorna časna sestra i čistačica". Jer nisu bile dio veličanstvene sedamnaestorke?
Što se imena tiče, pogotovo jer je za Latinsku Ameriku poznato da imaju po nekoliko imena u sklopu jednog.
e ******.I sad ovo morala pustiti.
Oo, u koktelu ljubaviMenage a trois
![]()
Vidiš kako to fino može da se kaže - da smo duboki kao okeanVi Ribe po meni niste mutne nego duboke,ionako vam je simbol okean
E sad, u okeanu živi svašta, od predivnih tropskih riba do ajkula i onih grozomornih dubinskih
Ali u okeanu je i Život nastao!
I ovo spada u porodicu riba, a nije niti malo muljavo i tunjavo, nego poprilično opasno.
![]()
Znači prihvatila si da si Riba?a ne kako Heroja i mene lažno optužuju da smo muljavi, tunjavi, klizavi, ne mereš nas uFatit ni za glavu ni za rep![]()
ovo je jeza.----I ovo spada u porodicu riba, a nije niti malo muljavo i tunjavo, nego poprilično opasno.
![]()
ovo je jeza.----
samo se tri vrste zivotinja bojim...sve ostale su mi prijatelji... te tri su zmije, ajkule i zubari....
Ne, kažem da smo lažno optuženi, a ja čak duplo - i da sam Riba i da sam mutnaZnači prihvatila si da si Riba?![]()
takve su zubarke...znaju biti dobreeeeee---a zubarke....Dobro mi je i ono - never judge a fish on its ability to climb a tree.
Jesu Ribe malo neuhvatljive ali to im daje šarmOo, u koktelu ljubavi
Vidiš kako to fino može da se kaže - da smo duboki kao okean, a ne kako Heroja i mene lažno optužuju da smo muljavi, tunjavi, klizavi, ne mereš nas uFatit ni za glavu ni za rep
![]()
Sazveže Riba je dobilo ime po Erosu i Psihi, večnim ljubavnicimaZnači prihvatila si da si Riba?
otac mi bio riba...cera mi riba....Sazveže Riba je dobilo ime po Erosu i Psihi, večnim ljubavnicima
Zato su Ribe uvek prikazane u paru
U crkvi blizu mog ćaleta je bio ustoličen pop ŽikaO, Bože. Najjače je ovo "ljubomorna časna sestra i čistačica". Jer nisu bile dio veličanstvene sedamnaestorke?
Što se imena tiče, pogotovo jer je za Latinsku Ameriku poznato da imaju po nekoliko imena u sklopu jednog.
To iz toga što je Riba ne mogu da znamotac mi bio riba...cera mi riba....
hocel ona dobro bit?----