Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 64.737
A šta da rade ljudi...Osim da idu na depilaciju polovine tela.
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta da rade ljudi...Osim da idu na depilaciju polovine tela.
![]()
ObLijeva dijeta.Nikada više neću jesti tortilje. Sve si kriv!![]()
Muljav mi Marsić, isto kao tvojNe možeš preuzimati moje fazone, nisi ti muljava Wibica![]()
Ti si praveći tortilje uradio depilaciju svoga tijelaObLijeva dijeta.Ček da zaštitim to na tržištu.
Kakve veze imaju tortilje sa ovim?![]()
Svakome se to nekad desi.Ti si praveći tortilje uradio depilaciju svoga tijela![]()
E baš nam ide taj smajli uz sav taj muljMuljav mi Marsić, isto kao tvoj![]()
Džaba ti hodašCimet rolnice ali sa višnjom i nutelom![]()
Pa jaoo, moram i ove da pravim jednom
Jedan u teretani ima majicu sa natpisom - Mutniji od Dunava.
Planiram da isprintam na svojoj majici - Mutnija od Ribice Herojka![]()
Tako je. Zanimljivo je i da bi nam u određenim periodima iz prošlosti vjerojatno bio izazov opstati s navikama koje smo usvojili u ovom.Koje teme, buraz, za jutarnji keksić i čajić
Osvrnuću se na jedino normalno...
Odličan!
Baš apropo toga kako uvijek mislimo da je ranije bilo bolje
Neke stvari sigurno jesu bile bolje, ali svako vrijeme nosi neko svoje breme, samo smo skloni da idealizujemo nešto što je prošlo![]()
djesi suseda....Tako je. Zanimljivo je i da bi nam u određenim periodima iz prošlosti vjerojatno bio izazov opstati s navikama koje smo usvojili u ovom.
Drugo je kad se baš rodiš u određenom vremenu pa se stekne prilagodba. Iz ovog ugla gledajući je lako, kao što kažeš, idealizirati.
Dobra večer svima!
Oho! Koja će prva pa da kaže kako je?Cimet rolnice ali sa višnjom i nutelom![]()
Pa jaoo, moram i ove da pravim jednom
Evo me, sused! Ne znam ni ja više gdje sam, ni koje je godišnje doba. Ovo ne da je proljeće, ovo je ljeto.djesi suseda....
Vi Ribe po meni niste mutne nego duboke,ionako vam je simbol okeanJedan u teretani ima majicu sa natpisom - Mutniji od Dunava.
Planiram da isprintam na svojoj majici - Mutnija od Ribice Herojka![]()
za Titom se ovoliko plakalo ali jer se moralo
al bilo para....i mlado se bilo....ljepota....
Šta ti je socijalizam sestro slatka, moraš plakat' na silu
Tito je krao al' je i nama daoal bilo para....i mlado se bilo....ljepota....