Amelie
Buduća legenda
- Poruka
- 28.982
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Četvrtak je Jupiterov danNe znaju ni oni... videćemo ujutro![]()
ja jarac, mama jarac, tata riba, cera riba, zena mi rak bila.....Maksimum od Saturna
Respect!
Dok nisu "otkrili" Uran, Vodolijama je takođe bio vladar Saturn
Nijeja jarac, mama jarac, tata riba, cera riba, zena mi rak bila.....
jel zlo`?
Znači dobro saaaam ispala na Zemlju!Maksimum od Saturna
Respect!
bili mi zakazali za sredu, al sam pomerila za četvrtak jer je juče bio pun mesecČetvrtak je Jupiterov dan
Biće dobro
ne idi...idi samanima, vracevima, hodzama, popovima, dervisima...ali zubarima nikako...bili mi zakazali za sredu, al sam pomerila za četvrtak jer je juče bio pun mesec![]()
Znači i ti, kao jarac, okružen cijelim morskim svijetom.ja jarac, mama jarac, tata riba, cera riba, zena mi rak bila.....
jel zlo`?
da ...zato ne mogu da jedem nista sto je iz vode....Znači i ti, kao jarac, okružen cijelim morskim svijetom.
Zubar ti vukodlak?bili mi zakazali za sredu, al sam pomerila za četvrtak jer je juče bio pun mesec![]()
Neeeeeee..... ja postajem vukodlakZubar ti vukodlak?![]()
Kakva je kuhinja gore?da ...zato ne mogu da jedem nista sto je iz vode....
ozbiljno, ne salim se.....
OK...posebno ko ribu voli...i sve iz mora.....Kakva je kuhinja gore?![]()
I pretpostavila sam da prevladavaju morski plodovi.OK...posebno ko ribu voli...i sve iz mora.....
svijet je selo...jedemo skoro isto na Balkanu i Skandinaviji,---
jedino fali rakije....
Nema možda![]()
![]()
A onda Snowko pojede te pošašoljene pečurke![]()
I kad smo kod pića, @snowtrooper, nadam se da se pivo hladi u frižideru za sutra.
piju akevit...njihova rakija od krompra zacinjena travama.....valja poslije cetvrte....do cetrvrte se Bogu molis da te uzme....I pretpostavila sam da prevladavaju morski plodovi.
Rakiju poneseš domaću. Što najčešće piju tu?
Sad sam sigurna
Dobro veče!
Kod mene spremno staročeško.Spremno Plzensko pivo, krigla i pomfrit u ledari![]()
To nešto kao votka?piju akevit...njihova rakija od krompra zacinjena travama.....valja poslije cetvrte....do cetrvrte se Bogu molis da te uzme....