Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.705
Kosim travu,Moram da kosim travu
Orem njive,
Dođi mala
Da te skinem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kosim travu,Moram da kosim travu
I ljudi beže sa selaKosim travu,
Orem njive,
Dođi mala
Da te skinem
![]()
Vjerovao ili ne, morala malo da radimE jaka firma u pm, kad i @Kćerka Direktora Cirkusa ima posla jutros![]()
Svi beže sa, a ja ću da bežim u kako je krenulo.I ljudi beže sa sela
Idila, breee
Vino sa dlakama i ponekom pečurkom!![]()
![]()
Samo ti nas zezaj, a kad se udamo plakaćeš@Kćerka Direktora Cirkusa reci joj ti kako ide ono, "sito na kucu" da me ne blokira
Dođi, maz - maz lutko moja!Vjerovao ili ne, morala malo da radim
![]()
I ja sam nekad mazio iguanuE da, mazila sam iguanu, a volela bih kameleona da imam da vidim kako menja boje svakog časa![]()
Realno the best of sto se skolskih grupa tice.Podrška za Filipovu mamu!
To?![]()
Kosim travu,
Orem njive,
Dođi mala
Da te skinem
![]()
Da sam na tvom mestu, kupio bi 49% akcija koka kole i sedeo kuciVjerovao ili ne, morala malo da radim
![]()
Rano sam krenula.
Ako i dalje sljaka gradski akvarijum i terarijum na Dedinju, moze i iguana i zmija kad ih prosetaju da se interaktuju. Pa izvolte.I ja sam nekad mazio iguanu, koža joj je hrapava, na dodir se razlikuje od ljudske i zmijske
kože.
Da si kako treba drug do sad bi me uveo u posao i kafanuDa sam na tvom mestu, kupio bi 49% akcija koka kole i sedeo kuci
Imaćemo bebuuuuuuuuRano sam krenula.
Jutarnje mučnine, pegla, da nije zanijeseće, biću tetkaaaa?![]()
Zalijmo dlakavim vinom sa pečurkama!![]()
Daleko bilo, ti si još na onim tabletama?Rano sam krenula.
Jutarnje mučnine, pegla, da nije zanijeseće, biću tetkaaaa?![]()
Zalijmo dlakavim vinom sa pečurkama!![]()
Jednom me samo ubacili u tu grupu, sto sam zalutao na roditeljski pa dao broj. Bio 6 sati u grupi. Krene tema o udzbenicima a zavrsi o receptu za kohRealno the best of sto se skolskih grupa tice.
I nama se desilo, a u srednjoj ljude ne poznajemo, da je lik stavio nesto tipa jutarnji ce biti bolji... E sad kad skontavam kolicinu razvedenih mozda je hteo i da zeza ako ima bivsu zenu. I to u sred ebada da li ce nesto guknuti skola u sred sizofrenih cepanj. Idu u skolu ali u vreme treceg casa, a prv pocinju u 15. 20,,ali neka zbog bezbednosti ne idu. Lik je posle cutao. Dok se neka mama sablaznila. Ali onako kao uopsteno malim literalnim sastavom.
Meni ne budeDaleko bilo, ti si još na onim tabletama?
![]()
Mučnina mi jer sam doručkovala čokoladu![]()
Kafana je puna poroka, neka si ti nama finaDa si kako treba drug do sad bi me uveo u posao i kafanui radila bih samo vikendom uveče.
Ma srce moje, ko će mene pohvaliti osim tebe zajebantaKafana je puna poroka, neka si ti nama fina![]()
Fina, fina, a ustvari Severina!Kafana je puna poroka, neka si ti nama fina![]()
Neće više Lola plesat' polugolaFina, fina, a ustvari Severina!![]()
![]()
Meni ne bude
Ali seki je bilo čim je ostala trudna![]()