pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.389
celu pilad mu ubacuje u ustaTaj ne živi u stanu prosečne balkanske kvadrature![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
celu pilad mu ubacuje u ustaTaj ne živi u stanu prosečne balkanske kvadrature![]()
Bukvalno, ja gledam gdje joj je spojler![]()
Drago mi je.Sreća babina, tetkina i tako dalje![]()
Štiklicee![]()
Moraš ih voditi u Tursku. Žive bolji život nego ja. E Vučiću nabijem te na ... komodo
Sest deka omg. Ubili su Kenija.Aha, imam, i obavila standardne sigurnosne provjere, oprala zubiće i legla. Sigurna. Hrabra. I taman da zaspim pomislih: ebote, mogao je ući u moju torbicu, u džep i sad kad zaspim, kad se sve smiri da izađe i potraži toplotu. A šta toplije od mog zmijskog tijela u ta doba ima u mom stanu? Ništa. I šta ću, jorgan i svih šest deka preko glave![]()
Očerupanu?celu pilad mu ubacuje u usta
Bolje jede komodo od Oblija, Vučiću pedeju!Očerupanu?![]()
Realno. Ja pile jedem 3 dana.Bolje jede komodo od Oblija, Vučiću pedeju!![]()
Bavis li se podmicivanjem?Mene sva rodbina voli![]()
Kaže ti snowko:Ko vam kriv što ste radoznali, a još vidite o čemu se radi
A i sladak je tako sav crn.![]()
Sad mi se jede pečeno pileRealno. Ja pile jedem 3 dana.![]()
Nešto ti se prespojilo. Meni se pihtije nikada nisu jele.Sad mi se jede pečeno pilea ne volim piletinu
Ako pojedes jednog komodo gustera koji je progutao tri pileta, onda izadjes instant na prosek pile po danu.Realno. Ja pile jedem 3 dana.![]()
Ahahah neka siJa svoju tetku izbrisala sa društvenih mreža jer mi je zaboravila čestitati 18. rođendan![]()
Danas sam na tt vidjela kao top/korzet sa zmijom i sjetila se tebe
Odoh sad probati naći na tt![]()