Mali Heca
Domaćin
- Poruka
- 3.599
Ti baš udaraš na sve strane pa gde prođePa Serafim vec zna gde smo![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti baš udaraš na sve strane pa gde prođePa Serafim vec zna gde smo![]()
Iskreno se nadam da se zaebavašSamo iskazujete nepoštovanje prema gazdarici @Žardinjera![]()
@MeowyOvdje, na ovom forumu, jedino što nije u redu i što se ne smije raditi je biti protiv da neko dođe na temu, svi su dobrodošli, svi imamo mogućnost da nekoga ignorišemo ako nam se ne sviđa, ali nije ničija očevina ovo da "brani" ili se buni. Niđe veze, taguj sam koga želiš da pozoveš!
Ne čačkaj đavola, poslaće ti neko dickpic u ppSnowko, poruka preneta, zovi drugaricu.
Kome smeta što zovemo ljude samo je ljubomoran jer će biti najlepša na temi, ko se ne slaže nek se okači i demantuje![]()
Ovdje, na ovom forumu, jedino što nije u redu i što se ne smije raditi je biti protiv da neko dođe na temu, svi su dobrodošli, svi imamo mogućnost da nekoga ignorišemo ako nam se ne sviđa, ali nije ničija očevina ovo da "brani" ili se buni. Niđe veze, taguj sam koga želiš da pozoveš!
Dobro jutroIskreno se nadam da se zaebavaš![]()
Tako ebote, šta si bezmudaš
Što sa mnoм?
Tako ebote, šta si bezmudašpozovi sam
Ali zato drugu polovinu ne smem da okačimPola nam galerije iste slike![]()
Ништа, нажалост, то је и проблемSta udaram?![]()
Što sa mnoм?
Imam i te sve u galerijiNe čačkaj đavola, poslaće ti neko dickpic u pp![]()
Moj pijani kolega pojeo par sarmi tako u to vreme, pa ga keva sutradan pitala, sto nije sacekao da mu ih skuva, ukusnije bi bileuf ja sam nekad davno... dođem sa kartanja pred svitanje, u rerni pile celo mlako, smažem pile i teglu cvekle pa onda il na spavanje il na poso
Ma šuti, kad mi mob ima i najmanji kvar-bacamAli zato drugu polovinu ne smem da okačim![]()
Ja jok!Vi mene stvarno smatrate za zloćku.![]()
Jesi pogrešan post citirala ili?Imam i te sve u galeriji![]()
Pa promijenila sam, ali prati me reputacija od ranije izgledaPromijeni nick i neće više![]()
Jesam, jesamJesi pogrešan post citirala ili?![]()
Imam ovu u galeriji![]()
Vi mene stvarno smatrate za zloćku.![]()
Pa mi jesmo starije osobeVi mene sa ovim slikama iz galerije podsjećate na starije osobe sa fb
![]()