Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam da li si primijetio, ali trenutno imam potrebu da ti samo sa zelenim reagujem
:hahaha1:
Opet, nisam Minka 😆 A vidiš da smo i njoj izgradili imunitet. 😆 Zeleni joj bio kao kriptonit, a sad više nije ni zanimljivo jer ne reaguje. :smor: 😁

Imaš ulazna vrata valjda. Za to služe. 😆
Aha, imam, i obavila standardne sigurnosne provjere, oprala zubiće i legla. Sigurna. Hrabra. I taman da zaspim pomislih: ebote, mogao je ući u moju torbicu, u džep i sad kad zaspim, kad se sve smiri da izađe i potraži toplotu. A šta toplije od mog zmijskog tijela u ta doba ima u mom stanu? Ništa. I šta ću, jorgan i svih šest deka preko glave :manikir:

Ni mene nije jedna moja pa šta mi fali...
:manikir: (da se nisi usudila da nabrajaš! 😑)

😁
Mogu ja, mogu ja?

Thats Me I Know GIF by Jackie James

Aha, imam, i obavila standardne sigurnosne provjere, oprala zubiće i legla. Sigurna. Hrabra. I taman da zaspim pomislih: ebote, mogao je ući u moju torbicu, u džep i sad kad zaspim, kad se sve smiri da izađe i potraži toplotu. A šta toplije od mog zmijskog tijela u ta doba ima u mom stanu? Ništa. I šta ću, jorgan i svih šest deka preko glave :manikir:
E, imam rešenje. ☝️Zagrej mu termofor i ostavi na podu. Tako ti neće prići kad izađe iz torbice (jer svi gušteri izlaze iz torbica). 😁 Mamac za guštere. Moj patent. 👨‍🎓

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back