Tamburiks
Domaćin
- Poruka
- 3.337
Priznaj da si jednim okom spavalaTi i Heca, sinoć![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Priznaj da si jednim okom spavalaTi i Heca, sinoć![]()
Kako možeš to reći? Šta si radila babi?Istina je da moja mene ne voli![]()
Ma zamalo se ugušila, pokrila se kompletnaPriznaj da si jednim okom spavala![]()
Opet, nisam MinkaNe znam da li si primijetio, ali trenutno imam potrebu da ti samo sa zelenim reagujem
![]()
Opet ne greju?Ma zamalo se ugušila, pokrila se kompletna![]()
Ma briga me, na ignor si miOpet, nisam MinkaA vidiš da smo i njoj izgradili imunitet.
Zeleni joj bio kao kriptonit, a sad više nije ni zanimljivo jer ne reaguje. :smor:
![]()
Ma da ne uđe gušterOpet ne greju?![]()
Ni mene nije jedna moja pa šta mi fali...Istina je da moja mene ne voli![]()
Imaš ulazna vrata valjda. Za to služe.Ma da ne uđe gušter![]()
Aha, imam, i obavila standardne sigurnosne provjere, oprala zubiće i legla. Sigurna. Hrabra. I taman da zaspim pomislih: ebote, mogao je ući u moju torbicu, u džep i sad kad zaspim, kad se sve smiri da izađe i potraži toplotu. A šta toplije od mog zmijskog tijela u ta doba ima u mom stanu? Ništa. I šta ću, jorgan i svih šest deka preko glaveImaš ulazna vrata valjda. Za to služe.![]()
22:27, nije ni ponoćU smislu da je 22 i 16 ili kao što je jesen?
Ajd vama bar nije deda nakon što je posljednje riječi uputio mojoj mami: snajka, dodaj mi je da je samo jednom udarim...Istina je da moja mene ne voli![]()
Mogu ja, mogu ja?Ni mene nije jedna moja pa šta mi fali...
(da se nisi usudila da nabrajaš!
)
![]()
Ko bi reko čuda da se dese!Pa ko je rekao da ne znam
![]()
![]()
Zar bih ja nešto ?Kako možeš to reći? Šta si radila babi?![]()
Ništa! Pozelenio si od svega što ti ne faliNi mene nije jedna moja pa šta mi fali...
(da se nisi usudila da nabrajaš!
)
![]()
Pozovi drugaricu da nam se pridružiGde da bludnicim?![]()
Nije sa anala, opusti se.
Znaš ti. Reko si joj da je lepa macaKoju sad drugaricu?![]()
E, imam rešenje.Aha, imam, i obavila standardne sigurnosne provjere, oprala zubiće i legla. Sigurna. Hrabra. I taman da zaspim pomislih: ebote, mogao je ući u moju torbicu, u džep i sad kad zaspim, kad se sve smiri da izađe i potraži toplotu. A šta toplije od mog zmijskog tijela u ta doba ima u mom stanu? Ništa. I šta ću, jorgan i svih šest deka preko glave![]()
Aj Minka iz prve klupe. Da te čujemo.Mogu ja, mogu ja?
![]()
Fakat??(jer svi gušteri izlaze iz torbica![]()