pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.376
uf ja sam nekad davno... dođem sa kartanja pred svitanje, u rerni pile celo mlako, smažem pile i teglu cvekle pa onda il na spavanje il na posoSad mi se jede pečeno pilea ne volim piletinu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uf ja sam nekad davno... dođem sa kartanja pred svitanje, u rerni pile celo mlako, smažem pile i teglu cvekle pa onda il na spavanje il na posoSad mi se jede pečeno pilea ne volim piletinu
Nešto ti se prespojilo. Meni se pihtije nikada nisu jele.![]()
Pa tu je i problemJa sam stvarno prema svima ljubazna, kao što bih bila prema bilo kome drugom![]()
Nije meni problem da i tebe stavim na ignor.Kaže ti snowko:
Ne das mi tetku, ne das mi da jurim zene, ne das mi da zovem drugarice a ljutis se kad ti kazem da si mali baksuz i jos me ignorises![]()
Ako pojedes jednog komodo gustera koji je progutao tri pileta, onda izadjes instant na prosek pile po danu.
Šta sam kriv, prenosim poruku.Nije meni problem da i tebe stavim na ignor.![]()
Nema vezeNisam našla u istoriji, pogledaću ponovo kasnije, možda se magično pojavi![]()
Umiljato jagnje dve ovce sisaBavis li se podmicivanjem?
Šta sam kriv, prenosim poruku.
A Vujadin Savić veliki borac protiv gej parada
Nije. Od mene im je i to previše.Pa tu je i problem![]()
Vazi i za decake.Snowko, poruka preneta, zovi drugaricu.
Kome smeta što zovemo ljude samo je ljubomoran jer će biti najlepša na temi, ko se ne slaže nek se okači i demantuje![]()
Snowko, poruka preneta, zovi drugaricu.
Kome smeta što zovemo ljude samo je ljubomoran jer će biti najlepša na temi, ko se ne slaže nek se okači i demantuje![]()
Pa baš zato.Šta sam kriv, prenosim poruku.
Ovdje, na ovom forumu, jedino što nije u redu i što se ne smije raditi je biti protiv da neko dođe na temu, svi su dobrodošli, svi imamo mogućnost da nekoga ignorišemo ako nam se ne sviđa, ali nije ničija očevina ovo da "brani" ili se buni. Niđe veze, taguj sam koga želiš da pozoveš!Snowko, poruka preneta, zovi drugaricu.
Samo iskazujete nepoštovanje prema gazdarici @ŽardinjeraSnowko, poruka preneta, zovi drugaricu.
Mi se ne bunimo na nove ljude.Vazi i za decake.
Pola nam galerije iste slikeImam ovu u galeriji![]()