Mali Heca
Domaćin
- Poruka
- 3.549
Zanimljivo je igrati Evroviziju na kladionici i onda pratiti u paru 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imalo ih je i ok.Nemoj tako o tim divnim ženama.
Obli objasnio u komentaru ispod.Valjda se gledaju filmovi, serije.. pustiš neki horor pa je držiš u naručju kad zadrhti od straha, a ona što se više plaši to se više pribija uz tebe
A ne on bi da gleda evroviziju![]()
Gledam ja svaki dan kako taj aparat zanmljiv sve dok ne uzme sav novac.Ja odavno ne igram ništa tkd što sam dobila dobila sam.
Sad mi je atmosfera kladionica otužna, vjerovatno je uvijek i bila, ali kad sam bila mlada i zelena bio mi interesantan onaj aparat da se igram
Jedino gdje bih sa zadovoljstvom 'okušala sreću' je u kazinu u Monaku ako bih ponovo nekad otišla.
I ako bih imala parica tako da ih ne žalim.![]()
Nije, bananica je 30 dinŠiroko, to je čak 10 Herojevih banana! Kiselih!
Bahatiš se.![]()
Hoćeš da te mužjak zaštitar ovako nosi preko ramena?
Sudbina, padneš i onda završiš ovde kod dudaima dud u dvorištu te crkve, pala
Jesu te izbacili iz kazina da ih ne orobiš totalno?A moj najveći kockarski dobitak je bio 20000din na aparatu 1.7.2023.![]()
Nikako.Valjda se gledaju filmovi, serije
Hoce da postane clan Zafka druzine.Hoćeš da te mužjak zaštitar ovako nosi preko ramena?
Why are you gay?
Nikako.
Kad god sam gledao u paru nikad nisam mogao da zapamtim šta se u filmu/seriju desilo jer su stalno nešto tropale, komentarisale, davale svoje viđenje situacija, kako treba da se radi i sl
To gledanje sadržaja u paru eventulano možda samo skupština da se gleda ali filmovi i sl nikako
Sudbina, padneš i onda završiš ovde kod duda
Kad ih nisi hranio kokicama.Nikako.
Kad god sam gledao u paru nikad nisam mogao da zapamtim šta se u filmu/seriju desilo jer su stalno nešto tropale, komentarisale, davale svoje viđenje situacija, kako treba da se radi i sl
To gledanje sadržaja u paru eventulano možda samo skupština da se gleda ali filmovi i sl nikako
Šta je tu loše?Hoćeš da te mužjak zaštitar ovako nosi preko ramena?
Why are you gay?
Čega, koga?Hoce da postane clan Zafka druzine.![]()
nisam im ja mama i tata da ih hranimKad ih nisi hranio kokicama.
Nisi upoznat sa pojmom Zafka?Čega, koga?![]()