Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Valjda se gledaju filmovi, serije.. pustiš neki horor pa je držiš u naručju kad zadrhti od straha, a ona što se više plaši to se više pribija uz tebe :zper:

A ne on bi da gleda evroviziju :dash:
Obli objasnio u komentaru ispod.

A i Evrovizija je jedan dan u godini, pa čak i tog dana se mogu pre ili posle raditi te ostale stvari.

A i kažem da je bilo zanimljivo uplatiti taj tiket pa navijati.

Inače, jedina gora stvar od Evrovizije su ljudi koji gledaju i zgroženi su i onda komentarišu narednih deset dana.

Da, to je parada kiča, puno je i gejeva, trans osoba... znaš šta gledaš, ako ti se ne sviđa, nemoj gledati.

Meni kao klincu bilo zanimljivo ono sa roditeljima da imamo papir i zapisujemo i bodujemo, tu bili i tetka, kuma...

Sad mi zanimljivo sa curom uplatiti neki suludi tiket, tipa neka Holandija da će biti u top 6 ili tako nešto, Kipar u top 10... pa se navija da upadnu.

Ja odavno ne igram ništa tkd što sam dobila dobila sam. 🤣

Sad mi je atmosfera kladionica otužna, vjerovatno je uvijek i bila, ali kad sam bila mlada i zelena bio mi interesantan onaj aparat da se igram :srecna:

Jedino gdje bih sa zadovoljstvom 'okušala sreću' je u kazinu u Monaku ako bih ponovo nekad otišla. :aha:
I ako bih imala parica tako da ih ne žalim. :rumenka:
Gledam ja svaki dan kako taj aparat zanmljiv sve dok ne uzme sav novac.

Valjda se gledaju filmovi, serije
Nikako.

Kad god sam gledao u paru nikad nisam mogao da zapamtim šta se u filmu/seriju desilo jer su stalno nešto tropale, komentarisale, davale svoje viđenje situacija, kako treba da se radi i sl

To gledanje sadržaja u paru eventulano možda samo skupština da se gleda ali filmovi i sl nikako

Sudbina, padneš i onda završiš ovde kod duda

Mislis da je probila tad vreme&prostor i da se stvorila ovde?

Nikako.

Kad god sam gledao u paru nikad nisam mogao da zapamtim šta se u filmu/seriju desilo jer su stalno nešto tropale, komentarisale, davale svoje viđenje situacija, kako treba da se radi i sl

To gledanje sadržaja u paru eventulano možda samo skupština da se gleda ali filmovi i sl nikako
Kad ih nisi hranio kokicama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back