Tamburiks
Iskusan
- Poruka
- 5.444
Prvi put vidim tu reč.Imam grizodušje
Da sam prave brojeve dala..![]()
Zamisli kako je meni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvi put vidim tu reč.Imam grizodušje
Da sam prave brojeve dala..![]()
U mojoj ne bi mogao korice umočiti.Tvoja skola je bila dalje od reke?
Pa mu onda veruj da će podeliti pare kad dobije na lotouTebi napustanje prelazi u naviku.
Eto da si bila na Pobednikovom ne bi pala! Em bi se zasladila, em bi te hvatao!A ne, bili su super, redovno sam tu primala paketiće, prepune slatkiša. Tačno kad god se Isusu nešto desi mi se udebljamo po 2 kilePuno sam vremena provodila u toj crkvi, jednom se i polomila u dvorištu, ima dud u dvorištu te crkve, pala
![]()
Ja krivim rođenje za to.Tebi napustanje prelazi u naviku.
Lotu?Pa mu onda veruj da će podeliti pare kad dobije na lotou![]()
Grizodušje prvi put vidiš?Prvi put vidim tu reč.
Zamisli kako je meni.Još 100 dinara...
![]()
Šta je sad to? Meni treba rečnik za ovu temu, ni ono Minkino nisam razumeo pre par stranaLotara.
On je covek ciste duse.Grizodušje prvi put vidiš?
Mateusa?Šta je sad to? Meni treba rečnik za ovu temu, ni ono Minkino nisam razumeo pre par strana![]()
A moj najveći kockarski dobitak je bio 20000din na aparatu 1.7.2023.Ja 7 ali na tombolici, osvojila 77e
To je tad bilo kao da je 150![]()
Vama bilo bolje sa popovima nego nama.A ne, bili su super, redovno sam tu primala paketiće, prepune slatkiša. Tačno kad god se Isusu nešto desi mi se udebljamo po 2 kilePuno sam vremena provodila u toj crkvi, jednom se i polomila u dvorištu, ima dud u dvorištu te crkve, pala
![]()
Nije, to je onaj iz Biblije.
Možda tako Letka sad pa je nema ovdeVama bilo bolje sa popovima nego nama.Kad sam bio baš mali, lokalni pop se toliko uništi alkoholom da njegova žena odradi one procedure za slave.
Meni je to uvek bio cirkus. A majka mi kao ženski patrijarh pa se stalno svađali oko toga. Posle nekog vremena je konačno odustala.
![]()
Ti se kockao?!A moj najveći kockarski dobitak je bio 20000din na aparatu 1.7.2023.![]()
Iako su tebi urednice obrisale prve porukeIspada da jedina nisam na Ani banovana![]()

Au svi ste ko Branko Kockica.A moj najveći kockarski dobitak je bio 20000din na aparatu 1.7.2023.![]()
Kad su glupeIako su tebi urednice obrisale prve poruke![]()

Investirane suI sta ce biti sa parama?

U paprike uložio?Investirane su![]()