Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ne, bili su super, redovno sam tu primala paketiće, prepune slatkiša. Tačno kad god se Isusu nešto desi mi se udebljamo po 2 kile :D Puno sam vremena provodila u toj crkvi, jednom se i polomila u dvorištu, ima dud u dvorištu te crkve, pala :D
Eto da si bila na Pobednikovom ne bi pala! Em bi se zasladila, em bi te hvatao!

A ne, bili su super, redovno sam tu primala paketiće, prepune slatkiša. Tačno kad god se Isusu nešto desi mi se udebljamo po 2 kile :D Puno sam vremena provodila u toj crkvi, jednom se i polomila u dvorištu, ima dud u dvorištu te crkve, pala :D
Vama bilo bolje sa popovima nego nama. 🤣 Kad sam bio baš mali, lokalni pop se toliko uništi alkoholom da njegova žena odradi one procedure za slave. 😆 Meni je to uvek bio cirkus. A majka mi kao ženski patrijarh pa se stalno svađali oko toga. Posle nekog vremena je konačno odustala. 😆

Vama bilo bolje sa popovima nego nama. 🤣 Kad sam bio baš mali, lokalni pop se toliko uništi alkoholom da njegova žena odradi one procedure za slave. 😆 Meni je to uvek bio cirkus. A majka mi kao ženski patrijarh pa se stalno svađali oko toga. Posle nekog vremena je konačno odustala. 😆
Možda tako Letka sad pa je nema ovde 🤣

Ja odavno ne igram ništa tkd što sam dobila dobila sam. 🤣

Sad mi je atmosfera kladionica otužna, vjerovatno je uvijek i bila, ali kad sam bila mlada i zelena bio mi interesantan onaj aparat da se igram :srecna:

Jedino gdje bih sa zadovoljstvom 'okušala sreću' je u kazinu u Monaku ako bih ponovo nekad otišla. :aha:
I ako bih imala parica tako da ih ne žalim. :rumenka:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back