Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je stajalo u nekoj prodavnici pored osnovne škole tamo negde 90ih gde smo mi klinci u povratku kupovali sokiće. Čovek ugasio prodavnicu posle prve godine.😁
Bukv sam se danas posto smo kupili dimljenu piletinu setila slicne price. Otvorila se bila mala radnjica sa dimljenim pilecim na Drcl. Imali su cak i neke kosti, grudi, sta li, u papirnu kesu pakovali, tacno da.se gricka usput. I to mi otkrio drugar koji je imao roditelje bukv sitne muljarose, malo su cugali, a ono kao sa svima ortaci. I oni su tu uzimali na veresiju. Dok nije propala radnja. Tacno do danas mislim da je zbog njih propala.

Liberalna politika nikom dobra donela ccc.

Bukv sam se danas posto smo kupili dimljenu piletinu setila slicne price. Otvorila se bila mala radnjica sa dimljenim pilecim na Drcl. Imali su cak i neke kosti, grudi, sta li, u papirnu kesu pakovali, tacno da.se gricka usput. I to mi otkrio drugar koji je imao roditelje bukv sitne muljarose, malo su cugali, a ono kao sa svima ortaci. I oni su tu uzimali na veresiju. Dok nije propala radnja. Tacno do danas mislim da je zbog njih propala.

Liberalna politika nikom dobra donela ccc.
1760131269556.png

Na kladionici se ne sjećam da sam nekad nešto dobila, možda nešto sitno, ali jesam na nekim zmajevima u kazinu 100e i to na petak 13. :srecna:
Igrao 4 puta u životu, 2 puta dobio.

Rulet jednom i dobio.

Kuglanje jednom, srušio sve i više ne bacam, najbolji sam kuglaš u istoriji.

Sad se setih jednog dečaka kog su tada premestili u moju osnovnu jer je u prethodnoj ukrao dnevnik i bacio ga u reku. 🤣 Ostao u svojoj školi večita legenda. 🤣
Ja sam krala pare iz crkve :D isto u osnovnoj, došao svećenik u školu, dovukao pola ekipe za uši ih vukao, mene nije ali su me izdali :( onda čitav incident, pozvali nam roditelje, došao tata u školu, uuuu kazna, zabrane, oduzimanje i naravno šamar vaspitno-popravni, došli kući-eto mame s posla, ažurirala kazne, zabrane i potvrdila sa dva šamara :D onda je došla majka (tatina mama, baka) pa njih dvoje napala, mene za ruku i u Oloman na šampitu jer sam se valjda u njenim očima pokazala ko eto ok muslimanka, krala iz crkve :D i kupila mi lutku!

Kuglanje jednom, srušio sve i više ne bacam
Na kuglanje sam išla zadnjih par razreda osnovne škole, skoro svakog petka, baš sam bila dobra, a niko ne bi rekao jer sam tad bila žgoljavica pa ona najteža kugla djelovala kao da će me svakog trena srušiti :hahaha1:
najbolji sam kuglaš u istoriji.
Lijep, ljepši, viđu mene 🙄

Ja sam krala pare iz crkve :D isto u osnovnoj, došao svećenik u školu, dovukao pola ekipe za uši ih vukao, mene nije ali su me izdali :( onda čitav incident, pozvali nam roditelje, došao tata u školu, uuuu kazna, zabrane, oduzimanje i naravno šamar vaspitno-popravni, došli kući-eto mame s posla, ažurirala kazne, zabrane i potvrdila sa dva šamara :D onda je došla majka (tatina mama, baka) pa njih dvoje napala, mene za ruku i u Oloman na šampitu jer sam se valjda u njenim očima pokazala ko eto ok muslimanka, krala iz crkve :D i kupila mi lutku!
Tako mala a već pravila uspešne među verske incidente. 🤣 Ali biznis plan nije loš, jer ako kradeš od lopova - činiš dobro delo. 🤣

Tako mala a već pravila uspešne među verske incidente. 🤣 Ali biznis plan nije loš, jer ako kradeš od lopova - činiš dobro delo. 🤣
A ne, bili su super, redovno sam tu primala paketiće, prepune slatkiša. Tačno kad god se Isusu nešto desi mi se udebljamo po 2 kile :D Puno sam vremena provodila u toj crkvi, jednom se i polomila u dvorištu, ima dud u dvorištu te crkve, pala :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back