Heroj.Ulice
Iskusan
- Poruka
- 6.434
ekonomizacija je majka opstanka u ovako teškim uslovima za naš narod i državuStipso.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ekonomizacija je majka opstanka u ovako teškim uslovima za naš narod i državuStipso.![]()
Može, ti ih znaš jesti, ne pederišeš i ne jedeš ih sa kečapom, majonezom i sl.Ćevapa?![]()
Znači, fuj!Daj kiselu bananicu.![]()
Kod nas moš naručiti 7 u nekim ćevabdžinicamaprotiv 5 ćevapa imam
zabranio bih zakonom ispod 10 da se prodaje
Prost čovek - klot ćevapiMože, ti ih znaš jesti, ne pederišeš i ne jedeš ih sa kečapom, majonezom i sl.
Ali svi znamo da prasići nisu nešto kad se o’lade, pa reko da skratim...Ne cveta cveće ni u naše preduzeće...![]()
Šta ti dečko radišOd pederluka mi previše i luk.
pomislih za trentuka da motaš nešto drugo@snowtrooper kad završim kafu motam sarmu![]()
Ja bih da se drogiram, kad sam pogledao kroz prozor, ali nemam para, ni umeća za to planinarenje.Šta ti dečko radiš
Večeraspomislih za trentuka da motaš nešto drugo![]()
A danas smo trebali imatiJa bih da se drogiram, kad sam pogledao kroz prozor, ali nemam para, ni umeća za to planinarenje.
Sta je btr ugledao kroz pendzer?Ja bih da se drogiram, kad sam pogledao kroz prozor, ali nemam para, ni umeća za to planinarenje.
Zla kob, sudba kleta, o živote lutalico...A danas smo trebali imati![]()
Ја сам гладан! О свето небо, о моћне силе, баците једно печено пиле!
Silent hill, izgleda.Sta je btr ugledao kroz pendzer?
Ani bani verzija hani bani.Ispada da jedina nisam na Ani banovana![]()
Mislili i da ti je prvi dupli i usao u vrtlog.Ali ja sam jedini bez razloga banovan. Prvi put. Ostale ne. Mada i ostale jer razlog za banovanje svaki drugi put je dupli nalog, a da nije bilo banovanja prvog puta, ne bi bilo ni duplih naloga![]()
Da, ali sta...Pa rekla sam gore, napisala što im se nije dopalo i tako...![]()
Znam da te potreslo što nisi bogata od jutros, ali nije razlog da počneš da se drogirašJeltekoštapito?
Gde to gledaš razgolićene plesače?Pitala me cerka da li moj muz, dakle tata njen, zna da ja idem da gledam razgolicene plesace. Rekoh, ti imas karte za Lindemana 18+. Kaze drugo je to, ti si udata. Kakav moral, ma prosto stena jedna.